Bilutleie
Limburg
Kollaps
Tyskland // Limburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Limburg: Sixt Bilutleie online

Limburg er en fin liten by med en svært praktisk plassering, siden den ligger nesten midt mellom storbyen Köln og finanssenteret Frankfurt. Skal du på forretningsreise til Tyskland, er dette dermed et ypperlig utgangspunkt, og Sixt bilutleie i Limburg er som vanlig på pletten for å hjelpe deg. I utvalget vårt finner du kun topp moderne kjøretøy fra pålitelige fabrikanter, og spør gjerne våre imøtekommende ansatte om hva du enn måtte lure på. Kategoriene vi tilbyr her, er familiebiler til normalbruk, firehjulstrekkere som tar deg frem overalt, kompaktbiler til hyggelige priser, premiummodeller for noe ekstra komfortabelt eller minibusser så du slipper å tenke på plassmangel.

 
 • Limburg Offheim

  Sixt Bilutleie
  Limburger Str. 74
  65555 Limburg

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffer du deg leiebil i Limburg?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Limburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Når du leier bil i Limburg, får du ubegrenset med kjørelengde, og dermed slipper du å holde øye med kilometertelleren. Tredjepartforsikring også er alltid forhåndsbetalt av oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For å slippe stress kan du avtale gebyrfri ombooking eller kansellering, og tilleggstjenester som barnesete til minsten og ekstra førertillatelse kan skaffes for ubetydelige ekstrabeløp.

Hva du kan få med deg med leiebil i Limburg

Limburg er splittet av elven Lahn, og langs elvebredden er det mange fine grøntområder du kan komme nærmere innpå. Limburg domkirke er verdt en visitt, og kjøpesenteret Werkstadt ved togstasjonen vil være fint for den shoppingglade. Frankfurt er Tysklands økonomiske senter og vil gi deg ekte storbyfølelse, mens metropolområdet Köln/Bonn mot vest også har veldig mye å utforske. Kjører du nordover, vil du komme til mange fine landsbyer der atmosfæren er en helt annen enn i millionbyene, så ikke nøl med å klikke deg inn på nettsidene våre for å bestille eget kjøretøy.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service