Bilutleie
Leverkusen
Kollaps
Tyskland // Leverkusen
Endre personlige detaljer

Leiebil Leverkusen: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Leverkusen i Tyskland! Hos Sixt finner du et bredt utvalg av forskjellige kjøretøy i alle slags prisklasser. Vi har modeller som passer ethvert behov, enten du ønsker en tøff sportsbil du kan cruise rundt i, eller en robust stasjonsvogn eller SUV der det er plass til både familie og bagasje. Vår stasjon i Leverkusen ligger sentralt i byen og er lett å finne, like i nærheten av de lokale attraksjonene og med enkel tilgang til flyplassene i Köln (CGN) og Düsseldorf (DUS).

 
 • Leverkusen Zentrum/Bayer Tor 1
  Friedrich-Ebert-Str. 327
  51373 Leverkusen

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Leverkusen Zentrum/Bayer Tor 1

  Sixt Bilutleie
  Friedrich-Ebert-Str. 327
  51373 Leverkusen

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Mange ekstragoder med leiebil fra Sixt

Sixt tilbyr en rekke ekstratjenester og tilbehør som gjør ferien og kjøreturen så behagelig og enkel som mulig. Hos vår bilutleie i Leverkusen kan du blant annet velge ekstratjenester som navigasjonssystem og ubegrenset kjørelengde. Du som setter pris på effektivitet, kan spare tid og penger på å bruke din egen smarttelefon til å velge den bilmodellen du ønsker ved ankomst. Du står også fri til å levere leiebilen tilbake når det måtte passe etter avtale, noe som gjør turen enda mer fleksibel. Sixt kan ikke garantere en bestemt bilmodell, men du får alltid en modell i valgte kategori når du velger leiebil i Leverkusen.

Livet blir litt enklere med en leiebil i Leverkusen

Leverkusen har et stort og variert tilbud til både turister og forretningsreisende i Tyskland, og med en leiebil fra Sixt kan du utforske det beste byen har å tilby. Byen er berømt for sitt populære fotballag Bayer Leverkusen, og sportsinteresserte bør derfor få med seg en kamp på BayArena som er lagets offisielle stadium. Kunstelskere kan kose seg med det moderne kunstmuseet Morsbroich eller rusle seg en tur i den berømte japanske hagen. Med leiebil i Leverkusen er det lett å komme seg rundt til alle attraksjonene, også de som ligger litt lenger unna. Her kan nevnes den store katedralen og den populære dyrehagen i Köln som både små og store kommer til å elske.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service