Bilutleie
Leer
Kollaps
Tyskland // Leer
Endre personlige detaljer

Leiebil Leer: Sixt Bilutleie online

Leer ligger i det nordlige Tyskland der du finner nydelig kystlinje og flatt landskap, og du kan lettest komme deg rundt i området når du har ditt eget kjøretøy. Leer har mange museer du kan bevege deg mellom med kjøretøyet ditt, og utvalget vårt passer for alle reisesituasjoner. Her kan du nemlig velge blant familiebiler til allmenn bruk, kjekke kompaktbiler som er lette å manøvrere, stilige SUV-modeller, minibusser som har godt med plass eller luksusmodeller for deg som vil spandere noe godt på seg selv. Sixt bilutleie i Leer bør være det naturlige valget for deg.

 
 • Leer/Ostfriesland
  Mühlenstr. 128
  26789 Leer (Ostfriesland)

  Ma. - Fr.06:00 - 18:30
  Lø. - Sø.08:30 - 13:30
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Leer/Ostfriesland

  Sixt Bilutleie
  Mühlenstr. 128
  26789 Leer (Ostfriesland)

  Ma. - Fr.06:00 - 18:30
  Lø. - Sø.08:30 - 13:30
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du skaffer deg leiebil i Leer

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Leer og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vinterdekk er installert på leiebilen hvis forholdene tilsier det, og fri kjørelengde gjør at det ikke blir noen kilometerbegrensninger for deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan fint forhåndsavtale gratis kansellering eller ombooking av bestillingen din, og fine tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon og dieselmotor kan fort bli dine for små ekstrabeløp.

Se mye av landskapet med leiebil i Leer

Fra Leer går det fort å komme seg til kysten der du vil få sett mye fint, spesielt i nasjonalparken Wattenmeer. I bykjernen i Leer finner du interessante museer som Bünting Teemuseum, og landegrensen til Nederland er også like i nærheten, med for eksempel den flotte byen Groningen i rimelig avstand unna. Tyskland er et flott land for road trips takket være den hypermoderne autobahn, og byer som Bremen og Hamburg går det dermed overraskende fort å komme seg til. Du vil nyte full mobilitet i området når du leier bil i Leer.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service