Bilutleie
Landshut
Kollaps
Tyskland // Landshut
Endre personlige detaljer

Leiebil Landshut: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår Sixt-stasjon i Landshut! Landshut er en by i delstaten Bayern og er den perfekte basen for å utforske denne pittoreske regionen av Tyskland. Med en leiebil kan du utforske byen på egenhånd og forflytte deg rundt med komfort og stil, og vi har et stort utvalg av kjøretøy du kan velge mellom. Velg fritt mellom kategoriene kompaktbiler som vil spare deg for drivstoffutgifter, familiebiler til praktisk bruk eller en minibuss dersom dere er mange. Sixt gjør det enklere å leie bil i Landshut!

 
 • Landshut

  Sixt Bilutleie
  Johannisstraße 26
  84034 Landshut

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 10:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt gjør det enklere når du er på tur!

Ved vår bilutleie i Landshut kan du finne bilmodeller til alle formål og budsjetter. Vi tilbyr flere ekstratilbud som sørger for at du har alt du trenger, som ekstra forsikring, barneseter og navigasjonssystem som gjør det enklere å navigere i byen og dersom du ønsker å utforske området rundt Landshut. Hos oss er det også muligheter for å leie bil dersom du er under 25 år. Ved å klikke på linken ovenfor får du mer informasjon om vår bilutleie i Landshut og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bare husk at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men vi garanterer alltid at du får en leiebil i Landshut i din bestilte kategori.

Mye å se og gjøre med leiebil i Landshut

Med egen kjøretøy kan du utforske alt det som det sørlige Tyskland har å tilby. Utallige grønne daler, middelalderbyer og selvsagt også Bayerns hovedstad München. Men dette området har mer enn bare landskapelig skjønnhet å by på, det har også et kulturelt mangfold og kulinariske opplevelser. Få gjerne med deg attraksjoner som Trausnitz slott eller Sankt Martin-kirken som også inkluderer verdens høyeste murtårn. Enten du reiser med familien eller som forretningsreisende, kan du være sikker på at Sixt har leiebilen som tilfredsstiller dine ønsker og behov.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service