Bilutleie
Lahr
Kollaps
Tyskland // Lahr
Endre personlige detaljer

Leiebil Lahr: Sixt Bilutleie online

Lahr er en by som ligger tett opptil grensen til Frankrike, og siden flere kjente tyske byer ligger i rimelig kjøreavstand unna, har du mange muligheter. Disse kan du best utnytte når du benytter deg av Sixt bilutleie i Lahr, for her får du nemlig den uslåelige kombinasjonen lave priser og topp moderne kjøretøy. I utvalget vårt kan du velge blant familiebiler til vanlig bruk, kompaktbiler som sparer deg for drivstoffutgifter, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser så det blir godt med plass. Vi har én av filialene våre for leiebiler på Lahr flyplass (LHA) så det skal gå fort å komme i gang med oppholdet ditt.

 
  • Lahr i nærheten av Flyplass

    Sixt Bilutleie
    Dr. Georg-Schaeffler-Str. 30
    77933 Lahr

    Ma. - Fr.07:30 - 16:00
    Lø.08:00 - 12:00

    Innlevering 24 timer i døgnet

    Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner fort med leiebil i Lahr for deg

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Lahr og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får air condition installert i alle modellene våre så du effektivt kan regulere biltemperaturen, og når du har fri kjørelengde inkludert, ligger hele Tyskland åpent for utforsking. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, og nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse er ekstratjenester du kanskje vil få god bruk for.

Hva du kan gjøre med leiebil i Lahr

Lahr har en koselig bykjerne der du finner flere interessante butikker, og rett mot øst ligger store skogområder du fritt kan komme nærmere innpå. Langs grenseelven Rhinen er det mange fine naturområder du kan komme deg til, og det er kort vei fra Lahr til den kjente byen Strasbourg der mange internasjonale organisasjoner har tilholdssted. Andre byer i Tyskland du kan komme deg til med eget kjøretøy, er Stuttgart og Karlsruhe, og Sveits mot sør er heller ikke langt unna. Det åpner seg dermed mange muligheter for deg når du leier bil i Lahr.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service