Bilutleie
Kiel
Kollaps
Tyskland // Kiel
Endre personlige detaljer

Leiebil Kiel: Sixt Bilutleie online

Når du skal til Tyskland, er det enkelt å komme seg rundt med en leiebil fra Kiel fra Sixt bilutleie. Vi har et utvalg kjøretøy for alle formål, enten du trenger leiebil mens din egen er på verksted eller om du er på tur med familien eller en gruppe. Du kan vise fram byen til forretningsforbindelser på en profesjonell måte med en luksusbil eller cabriolet, eller ta med deg barna på weekendtur i en stasjonsvogn med bagasjeplass og barneseter som ekstrautstyr. Med fullforsikring og ubegrenset kjørelengde har du alltid en trygg leiebil for alle formål.

 
 • Kiel Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Sophienblatt 25-27
  24114 Kiel

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Kiel

  Sixt Bilutleie
  Tonberg 15
  24113 Kiel

  Ma. - Fr.07:00 - 19:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 14:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie i Kiel

Du får mer informasjon om våre leiebiltjenester i Kiel ved å holde musepekeren over bildene på nettsiden til Sixt. Om du ønsker en oppgradert leiebil eller ekstrautstyr, kan dette enkelt bestilles både online eller på vårt leiebilkontor når du henter bilen. Du kan for øvrig spare tid og penger ved å sjekke om bilen du ønsker og eventuelle oppgraderinger er tilgjengelige på din foretrukne bilutleie i Kiel, og forhåndsbestille og betale via nett.

Opplev havnebyen Kiel

Den sjarmerende havnebyen Kiel i Tyskland blir ofte kalt "den tyske rivieraen". Mange ankommer byen med ferje eller fly, og en leiebil i Kiel gjør det mulig å komme seg rundt i selve byen, eller som utgangspunkt for bilferie i Europa. Byen i seg selv egner seg godt for barnefamilier som par, samt for kunst-, kultur- og historieinteresserte. Den eneste gjenværende bunkeren fra andre verdenskrig, Flanderbunkern, kan være verdt en visitt. Reiser du med ungdom i bilen, bør dere legge turen innom Grusellabyrinth Kiel - en svært troverdig spøkelseslabyrint med ekte skuespillere (ikke for de lettskremte!). For barnefamilien er Zoologisches Garten å anbefale. Med en Sixt leiebil fra Kiel er det også enkelt å komme seg rundt i hele den nordlige delstaten Schleswig-Holstein, der Kiel regnes som delstatshovedstad. Det finnes et utall interessante opplevelser i byen som for eksempel Kieler Woche, som er navnet på verdens største seilsportsarrangement og Nord-Europas største sommerfest.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service