Bilutleie
Kempten
Kollaps
Tyskland // Kempten
Endre personlige detaljer

Leiebil Kempten: Sixt Bilutleie online

Kempten regnes som en av Tysklands eldste byer, som befinner seg helt sør i landet i delstaten Bavaria. Den ligger i et landskap preget av grønne åser, men siden den ligger nær Alpene, er det ikke langt til mektige fjell og dype innsjøer. Med leiebil i Kempten kan du oppleve både Alpene og åpent landskap på en og samme dag, siden du ikke er avhengig av offentlig transport, og Sixt er et fornuftig valg, ettersom vi har lang erfaring og er en av de største leiebilaktørene i bransjen. Kategoriene du kan velge blant, er sedan og stasjonsvogn, premiumbiler for deg som vil ha det lille ekstra, eller en minibuss dersom du trenger rikelig med plass.

 
 • Kempten (Allgäu)
  Rosenauberg 3
  87437 Kempten (Allgäu)

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Kempten (Allgäu)

  Sixt Bilutleie
  Rosenauberg 3
  87437 Kempten (Allgäu)

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Kempten?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Kempten og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med Sixt får du alltid en forsikret bil, og siden dette er en region med mye å oppleve, gir vi deg alltid fri kjørelengde. Barnesete for den minste er selvfølgelig mulig å bestille. Vi gir deg full fleksibilitet ved å la deg hente og levere bilen til alle døgnets tider, og med appen vår for smarttelefon kan du velge bilmodell ved utlevering.

Hva du kan oppleve i Kempten med leiebil

Kempten er lett å finne fram til, ettersom byen ligger nær flere motorveier, og dermed er den også et ideelt startsted for lange bilturer. Tyskland er et folkerikt land, og derfor vil du alltid finne landsbyer og småsamfunn uansett hvor du beveger deg. I tillegg er det fullt mulig å ta en dagstur til Østerrike, som også frister med sine vakre byer og fjell. I Kempten bør spesielt byens rådhus og markedsplass besøkes, og byen kan by på en høyst interessant arkeologisk park som heter Cambodunum. Prøv Sixt bilutleie i Kempten for en helhetlig leiebilopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service