Bilutleie i Kempen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kempen

Bestill leiebil i Kempen og nyt våre tilleggsgoder

Bestill leiebil i Kempen og nyt våre tilleggsgoder

Kempen ligger rett øst for storbyområdet Essen, og har en veldig spesiell bykjerne som er omgitt av en sirkel med grøntområder. Mange muligheter åpner seg med leiebil i Kempen, siden du er nært både grensen til Nederland og Tysklands mest folkerike område. Sixt bør være det naturlige valget takket være prisene våre, det store utvalget og de pålitelige kjøretøyene. I utvalget vårt tilbyr vi kategoriene familiebiler til allment bruk, kompaktbiler for deg med litt mindre budsjett, firehjulstrekkere som har god framkommelighet, minibusser, eller luksusmodeller for deg som vil skille deg litt ut. Du vil ikke angre på å bruke Sixt bilutleie i Kempen.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Kempen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får naturligvis fri kjørelengde med samtlige modeller slik at du har full fleksibilitet, og aircondition sørger for effektiv temperatur-regulering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Her kan du gjøre avtale om både å hente og levere bilen etter ditt eget tidsskjema, og oppgraderinger som dieselmotor eller barneseter vil kunne komme godt med når Tyskland skal utforskes.
Bli godt kjent i området med leiebil i Kempen

Bli godt kjent i området med leiebil i Kempen

Midt i sentrum av Kempen ligger et flott torg med en imponerende kirke like ved, og her florerer det av kafeer hvor du kan få et godt innblikk i folkelivet. Badelandet Aquasol litt mot vest i Kempen er et fint sted for familien, og East Cambridgeshire Park vil gi deg ro i sjelen. Mot øst kan du komme deg til storbyer som Köln og Düsseldorf på kort tid, eller kjør mot vest til Nederland og Belgia med alt som er å oppleve der. Du gjør dermed lurt i å leie bil hos Sixt i Kempen.
Show more
Greit å vite når du leier i Kempen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kempen?
For å leie en bil med SIXT ved Kempen må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kempen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kempen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kempen. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 193 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Kempen

Hva trenger jeg for å leie en bil i Kempen?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kempen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kempen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kempen

Vis mer