Bilutleie
Kaufbeuren
Kollaps
Tyskland // Kaufbeuren
Endre personlige detaljer

Leiebil Kaufbeuren: Sixt Bilutleie online

Kaufbeuren ligger i selve hjertet av Bavaria i det sørlige Tyskland. Med en leiebil i Kaufbeuren kan du utforske denne vakre middelalderbyen i eget tempo og oppleve noe av det beste Tyskland har å tilby. Her hos Sixt bilutleie i Kaufbeuren tilbyr vi et stort utvalg av kjøretøy, som kompaktbiler til gunstige priser, stasjonsvogner med god plass til både passasjerer og bagasje og minibusser som har godt med seteplass. Gjør oppholdet ditt enda bedre med en komfortabel og praktisk leiebil fra Sixt!

 
 • Kaufbeuren

  Sixt Bilutleie
  Sudetenstr. 49
  87600 Kaufbeuren

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt sørger alltid for det lille ekstra!

Bestillingen av en leiebil i Kaufbeuren er bare noen få klikk unna, og via linken ovenfor får du mer informasjon om hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige ved vår stasjon i Kaufbeuren. Vår bilutleie i Kaufbeuren tilbyr gode forsikringstjenester og air condition slik at du alltid har behagelig temperatur i bilkupeen. Sixt tilbyr også navigasjonssystem slik at du kan holde stødig kurs mens du opplever Kaufbeuren og omegn. Har du med familien, tilbyr vi også barneseter slik at barna sitter trygt. Husk at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men en bil i din valgte kategori venter på deg når du ankommer vår stasjon i Kaufbeuren. Du står også fri til å hente og levere leiebilen 24 timer i døgnet etter avtale.

Opplevelser i hjertet av Bavaria

Med en leiebil i Kaufbeuren kan du utforske denne vakre middelalderbyen med bayersk folklore og historisk arkitektur. Kjører du litt utenfor byen, finner du mange vakre elver og sjøer, nasjonalparker, solfylte åser og majestetiske alpetopper. Dette er bare noe av det Tyskland har å by på, og som er innenfor rekkevidde med en leiebil i Kaufbeuren. Eller hva med å kjøre til München for å oppleve storbylivet og oktoberfest for en ekte Bayern-opplevelse? Bare ring oss eller legg inn en bestilling på nettsidene våre i dag, så vil leiebilen står klar og vente på deg når du ankommer!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service