Bilutleie
Jena
Kollaps
Tyskland // Jena
Endre personlige detaljer

Leiebil Jena: Sixt Bilutleie online

Ved bredden av elven Saale ligger Jena omringet av bratte fjellskrenter. Her finner du et av Tysklands største universiteter, moderne forskningsinstitusjoner, interessante museer og hyggelige spisesteder. Om kvelden setter den unge studentmassen preg på utelivet. Du finner også en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Jena, med et utvalg kjøretøy som passer for både bedriftsreiser og ferier. Blant våre leiebiler i Jena finner du alt fra kompakte stasjonsvogner til romslige SUV-modeller. Vil du unne deg en luksusbil, har vi også både sportsbiler og cabrioleter i utvalget vårt.

 
 • Jena

  Sixt Bilutleie
  Rudolstädter Str. 58
  07745 Jena

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Sø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Praktisk ekstrautstyr for alle årstider

Når du leier bil fra Sixt bilutleie i Jena, får du flere goder inkludert i prisen. Om sommeren vil du sette pris på at alle våre biler leveres med air condition installert, og om vinteren får du vinterdekk med på kjøpet. I tillegg har vi lagt inn ubegrenset antall kilometer så du kan besøke byen og nærområdet uten å tenke på kjørelengden. Skal du videre til en skidestinasjon, kan du leie skistativ på vår stasjon for leiebiler i Jena, og du kan forhåndsbestille en GPS så du finner raskt frem. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi sørger for en modell i valgte kategori.

Shopping og sightseeing i Jena og nærområdet

I Jena finner du en av Tysklands eldste rådhus, en astronomisk klokke og en botanisk hage som er verdt et besøk. Frister det med litt shopping, er Goethe Galerie det største kjøpesenteret. Et annet kjøpesenter ligger i første etasje på JenTower, som er et 128 meter høyt tårn med observasjonsdekk i andre etasje. Kjør opp i en av åsene rett på utsiden av byen for den aller beste panoramutsikten. Med en leiebil fra Jena kan du også besøke nabobyen Weimar, eller kjør til palasset Dornburger Schlösser som har stilelementer fra både middelalderen, renessansen og rokokkoperioden i tillegg til en vakker slottshage.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service