Bilutleie
Heidelberg
Kollaps
Tyskland // Heidelberg
Endre personlige detaljer

Leiebil Heidelberg: Sixt Bilutleie online

Sixt ønsker velkommen til Heidelberg i det sørlige Tyskland. Byen ligger i delstaten Baden Württemberg og er svært vakker med sin beliggenhet langs elven Rhinen og med skogkledde åser som omringer byen. Med leiebil i Heidelberg kan du dra på landtur og iaktta det vakre landskapet mens du nyter pikniken, og du er sikret en behagelig bilreise siden vår bilpark består av oppgraderte modeller. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler, 4x4 for krevende forhold, luksusbiler for den kresne, og minibusser som gir rikelig med plass.

 
 • Heidelberg
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Heidelberg

  Sixt Bilutleie
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Heidelberg?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Heidelberg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. De fleste av våre modeller kommer med det svært praktiske tillegget ubegrenset kjørelengde, og flere premiumbiler har GPS inkludert. Både inn- og utlevering kan foretas når som helst, og med vår smarttelefonapp kan du velge deg bilmodell ved utlevering.

Hva du kan gjøre med leiebil i Heidelberg

Heidelberg er perfekt for en leiebilferie, siden både bykjernen og landområdet rundt frister til utforsking. Kjør langs elvebredden og opplev de flotte broene på nært hold når du kjører over dem, samtidig som du vil få øye på velstelte grøntområder ved elvebredden. Kjør opp til det storslåtte Heidelberg slott, som har historie helt tilbake til 1200-tallet. Her kan du også nyte fin utsikt over byen, ettersom slottet er plassert i høyden. Bykjernen har også masse interessant å by på, som Gamlebyen med kirker og klassiske bygårder. Heidelberg festning bør også besøkes, med sin imponerende mur som omringer stedet. Prøv Sixt bilutleie i Heidelberg for å få med deg det beste av denne flotte byen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service