Bilutleie
Heide
Kollaps
Tyskland // Heide
Endre personlige detaljer

Leiebil Heide: Sixt Bilutleie online

Du kan både klikke deg inn på de brukervennlige nettsidene våre eller ta en telefonsamtale til stasjonen vår, og dermed vil et kjøretøy stå klart for deg når du ankommer filialen. Fordelene med å benytte Sixt bilutleie i Heide er flerfoldige, blant annet prisene våre og det brede utvalget av bilkategorier. Vi har nemlig familiebiler til dagligdags bruk, kompaktbiler for deg som er ute etter de beste tilbudene, varebiler som har rikelig med plass, eller premiummodeller for deg som setter pris på det lille ekstra når Tysklands veinett skal utforskes. I Heide får du også nyte fritt spillerom siden det er mulig avtale å hente og levere leiebilen til alle døgnets tider.

 
 • Heide

  Sixt Bilutleie
  Meldorfer Str. 36
  25746 Heide

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du skaffer deg leiebil i Heide

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Heide og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir alle kundene i Heide ubegrenset med kjørelengde så du ikke trenger å tenke på avstandene, og vinterdekk vil være montert dersom forholdene krever det. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du vil få billigere drivstoffutgifter dersom du haker av dieselmotor som en av tilleggstjenestene, og GPS kan også monteres med for en billig penge.

Med leiebil i Heide åpner det seg mange dører for deg

Heide har et veldig fint bysentrum, spesielt den enorme markedsplassen midt i byen der du kan se salgsbodene på rekke og rad. Litt sør for Heide ligger den spesielle gaten Schumacherort der alle butikkene i sin tid var skobutikker, og det er kort vei til kysten herfra. Wördener Loch er et ypperlig sted for deg som er interessert i fugleliv, og Nordfriesisches Wattenmeer mot nord er et vakkert naturområde. Det nordlige Tyskland ligger helt åpent for deg når du leier bil i Heide.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service