Bilutleie
Hameln
Kollaps
Tyskland // Hameln
Endre personlige detaljer

Leiebil Hameln: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Hameln! Denne tyske byen lar seg enklest utforske med egen leiebil fra Sixt. I dette området er det mye å se dersom du er på ferie med familien, eller hvis du egentlig skal videre til Hannover i jobbsammenheng. Hos vår bilutleie i Hameln finner du et bredt utvalg av forskjellige bilkategorier, som stasjonsvogner som rommer både barn, bagasje og hund, eller varebiler dersom du planlegger å transportere større gjenstander. Blant våre kjøretøy finner du alltid den modellen som passer best for deg!

 
 • Hameln

  Sixt Bilutleie
  Kluetstr. 78A
  31787 Hameln

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Finn det tilbehøret du trenger til leiebilen i Hameln!

Hameln er en by som enklest utforskes med et eget kjøretøy fra Sixt. Kanskje skal du innom et viktig jobbmøte i Hannover før du drar til flyplassen? Da er det enkelt å ha egen leiebil fra Hameln, og hos Sixt kan du også reservere bil med GPS, noe som gjør det enklere dersom du ikke er så godt kjent i Tyskland. Vi tilbyr også muligheten til å booke barnesete eller en ekstra sjåførtillatelse. Husk at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men du får alltid en modell i valgte kategori.

Oppdag de historiske byene rundt Hameln!

Med egen leiebil fra Hameln er du garantert å se alle de historiske attraksjonene som dette om-rådet i Tyskland har å by på. Vi anbefaler å la bilen stå parkert på hotellet mens du utforsker gamle-byen. For hvem har vel ikke hørt om rottefangeren fra Hameln? Her kan du gå i rottefangerens fot-spor. Du bør ikke glemme å utforske områdene rundt, for her er det mye å se! Vi anbefaler blant annet en tur til den historiske borgen Sparrenburg i Bielefeld. Med leiebilen kan du enkelt parkere rett ved borgen og slipper å gå opp den bratte bakken til borgen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service