Bilutleie
Grevenbroich
Kollaps
Tyskland // Grevenbroich
Endre personlige detaljer

Leiebil i Grevenbroich: Sixt Bilutleie Online

Sixt sitt serviceinnstilte team i Grevenbroich vil med glede skaffe deg en leiebil når du besøker den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen. Med et eget kjøretøy kan du selv bestemme reisetidene og reiseruten. Med beliggenhet like sør for Düsseldorf, en av Tysklands viktigste industrisentrum, har du lett tilgang til hele Ruhr-området med en leiebil fra Grevenbroich. Velg mellom praktiske bybiler samt luksuskjøretøy som gi deg ekstra kjørekomfort. Sixt har også familiebiler og minibusser med plass til mange passasjerer, og air condition finnes installert i samtlige modeller for effektiv temperaturregulering. Fri kjørelengde er også inkludert og gjør at hele Grevenbroich og det vestlige Tyskland blir lett tilgjengelig. Du finner vår stasjon for bilutleie i Grevenbroich strategisk plassert i bysentrum.

 
 • Grevenbroich

  Sixt Bilutleie
  Nordstrasse 44
  41515 Grevenbroich

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Grevenbroich?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Grevenbroich og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Oppgraderinger du finner hos oss, er blant annet ekstra forsikringer, GPS så du slipper kartlesing samt barnesete så alle kan sitte trygt. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. For din reisefrihet og fleksibilitet tilbyr vi også døgnåpen service for innlevering av leiebilen etter avtale.

Hva kan du se og gjøre med leiebil i Grevenbroich?

Grevenbroich er et ypperlig sted for deg litt bort fra storbyens kjas og mas, men samtidig ha kort kjørevei til storbyer som Köln og Düsseldorf. Ta en rundtur i Grevenbroich sentrum for å få med deg den tilbakelente atmosfæren, og ta gjerne en kopp kaffe på en kafé mens du ser på menneskene som passerer. Det er ikke langt til Hülcrath slott som er et praktfullt byggverk, og ta familien med til den nærliggende dyrehagen der du kan få nærkontakt med de mange dyrene. Sixt ordner med en moderne leiebil i Grevenbroich og gir deg full reisefrihet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service