Bilutleie
Greifswald
Kollaps
Tyskland // Greifswald
Endre personlige detaljer

Leiebil Greifswald: Sixt Bilutleie online

Planlegger du en reise til det nordlige Tyskland der du kan både bade og se vakre byer? Da bør du absolutt vurdere Sixt bilutleie i Greifswald. Her får du alltid gode tilbud og et bredt utvalg av kjøretøy som er utstyrt med topp moderne teknologi. Her i Greifswald kan du velge fritt mellom kompaktbiler som er lette å parkere i byen, solide 4x4, familiebiler til dagligdags bruk, luksusmodeller for noe utenom det vanlige eller minibusser for deg som trenger mye plass. Nyt også full fleksibilitet når du leier bil i Greifswald siden du kan gjøre avtale om å både hente og levere kjøretøyet til alle døgnets tider.

 
 • Greifswald

  Sixt Bilutleie
  Stralsunder Str. 27-30
  17489 Greifswald

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner fort med en leiebil i Greifswald for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Greifswald og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Er du her i vintersesongen, får du vinterdekk inkludert, og på nettsidene våre eller via telefon kan du be om mulighet for gratis kansellering eller ombooking av ordren din. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Fine oppgraderinger som navigasjonssystem gjør at du slipper kartlesing, og med ekstra førertillatelse kan dere dele på å kjøre rundt i Nord-Tyskland.

Hva du kan oppleve med leiebil i Greifswald

Greifswald har et hyggelig lite bysentrum der du kan nyte en tilbakelent stemning, og få for all del med deg markedsplassen som tjener som et naturlig midtpunkt. St. Nikolai-kirken i Greifswald er et imponerende byggverk, og det er kort vei til kysten og det vakre åpne landskapet. Nasjonalparken Jasmund mot nord anbefales varmt, samt en kjøretur mot Lübeck i vest som er en av de fineste middelalderbyene i Tyskland. Sixt gjør det billig og enkelt å leie bil i Greifswald.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service