Bilutleie
Goslar
Kollaps
Tyskland // Goslar
Endre personlige detaljer

Leiebil i Goslar: Sixt Bilutleie Online

Du trenger ikke å lete lenger hvis du er ute etter rimelig og effektiv bilutleie i Goslar, en by som ligger midt i det sentrale Tyskland. Sixt er en av de største leiebiltilbyderne på markedet, og vi har en bilflåte med kjøretøy vi er svært stolte av. I vårt utvalg av leiebiler finner du sedan og stasjonsvogn for normal bruk, 4x4 dersom du tenker deg ut i ulendt terreng, minibusser med god seteplass og premiumbiler av ekstra høy kvalitet. Du får ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller så du ikke blir hindret av avstander, og tredjepartforsikring sørger for trygghet underveis.

 
 • Goslar

  Sixt Bilutleie
  Bismarckstrasse 1 a
  38640 Goslar

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Goslar?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Goslar og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Noen av oppgraderingene som vil berike kjøreturen din i det sentrale Tyskland, er navigasjonssystem og automatgir, og vinterdekk kommer automatisk inkludert dersom det er sesong for det. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi øker reisefriheten for våre kunder ved å tilby mulighet for innlevering etter avtale også utenom kontoret i Goslars offisielle åpningstider, og spør gjerne våre lokalkjente medarbeidere om reisetips i denne regionen.

Utforsk den tyske delstaten Niedersachsen med leiebil fra Goslar

Goslar er en vakker og intim middelalderby som ble grunnlagt for over 1000 år siden, og den er perfekt for deg som er ute etter en romantisk weekend. Nord for Goslar finner du åpent landskap og åkre som innbyr til piknik og landturer, mens i sør er det skoger og åser. Rammelsburg gruve og gruvemuseum er absolutt verdt å besøke, og Zwinger-tårnet var i sin tid et av de mest solide forsvarsverkene i Europa. Uansett hva som er formålet med ditt opphold, vil en leiebil i Goslar fra Sixt forenkle din reise.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service