Bilutleie
Goettingen
Kollaps
Tyskland // Goettingen
Endre personlige detaljer

Leiebil Goettingen: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Göttingen! Hos oss finner du biler i alle prisklasser og kjøretøyk-lasser, og med en leiebil fra Sixt kan du utforske byen uten å måtte stresse med rigide buss- og trik-ketider.. Kanskje skal du bruke Göttingen som base for en tysklandsferie med familien? Hos våre bilutleie i Göttingen tilbyr vi både stasjonsvogner og sportsbiler, og i utvalget vårt finner du også varebiler dersom du er i byen på grunn av jobb, eller når du trenger et kjøretøy for å transportere varer eller et flyttelass.

 
 • Göttingen
  Groner Landstr. 33
  37081 Göttingen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Göttingen

  Sixt Bilutleie
  Groner Landstr. 33
  37081 Göttingen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Er leiebil i Göttingen noe for meg?

Hos Sixt finner du et bredt utvalg av tilleggstjenester som kommer til å gjøre jobb- eller ferie-reisen mye enklere for deg. Vi tilbyr for eksempel GPS som gjør det enklere for deg å utforske re-gionen, og hos oss er det også muligheter for å leie bil i Göttingen dersom man er under 25 år. Eller kanskje kunne dere tenke dere kjøretillatelse for mer enn én sjåfør?. Bare husk på at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men du kan være sikker på at en bil i din kategori kommer til å vente på deg når du ankommer Sixt i Göttingen!

Kos deg i den livlige studentbyen Göttingen

Dette er en flott liten by midt i Tyskland som ofte blir oversett i turistsammenheng. Likevel har denne byen masse spennende å by på, og med leiebil er Göttingen alltid et godt valg! Byen er kjent for studentlivet, og i gamlebyen finner du restauranter, barer og utesteder som er åpne til langt på natt. Om natten bør du derfor la leiebilen stå i parkeringshuset eller på hotellet, men neste dag kan du benytte muligheten til å ta leiebilen på tur utenfor byen for å oppleve det flotte landskapet i den-ne delen av Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service