Bilutleie
Gera
Kollaps
Tyskland // Gera
Endre personlige detaljer

Leiebil Gera: Sixt Bilutleie online

Gera ligger langs elven Weisse Elster som gjør at landskapet rundt er grønt og frodig, og her er mye fin natur du kan ta nærmere i øyesyn med kjøretøyet fra Sixt. Vi har i over 100 år hjulpet kundene våre med å få en pålitelig leiebil som tilfredsstiller alle behov, og vår filial her i Gera er intet unntak. I utvalget vårt har vi familiebiler til normalt bruk, kompaktbiler hvis du vil bruke lite drivstoff, firehjulstrekkere som tar deg frem hvor det skal være, minibusser med flere seter enn normalt, eller luksusmodeller for deg som vil slå deg litt løs. Du vil dermed lett finne et passende kjøretøy med Sixt bilutleie i Gera.

 
 • Gera

  Sixt Bilutleie
  Leibnizstrasse 70
  07548 Gera

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å bestille leiebil i Gera

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Gera og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med ditt eget kjøretøy er du helt uavhengig av kollektivtrafikk som begrenser mulighetene dine, og siden du kan gjøre avtale om døgnåpen innlevering av bilen får du en stor grad av fleksibilitet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Oppgraderinger som ekstra fører eller automatgir vil gjøre kjøringen på Tysklands motorveier enklere, og tredjepartsforsikring er alltid forhåndsbetalt.

Det er mye du kan oppleve med leiebil i Gera

Gera by er verken for stor eller for liten. Du vil for eksempel oppdage mange gode spisesteder i bykjernen, og det er en fin botanisk hage midt i byen. Har du barna med er det lurt å besøke Gera dyrehage, og det er mange turområder i skogsområdet Geraer Stadtwald like mot vest. Byer som Erfurt og Leipzig ligger ikke langt vekk med bil, og du kan fint foreta en dagstur til Tysklands hovedstad som ligger litt over 2 timers kjøretur unna. Mye blir enklere når du leier bil fra Sixt i Gera.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service