Bilutleie
Fulda
Kollaps
Tyskland // Fulda
Endre personlige detaljer

Leiebil Fulda: Sixt Bilutleie online

Meget sentralt plassert i Tyskland finner du Fulda, en by av passelig størrelse med landlige omgivelser rundt. Her er det nemlig mye skog og åpne jordbruksområder du kan se når du kjører rundt, og vi er klare til å ta deg imot for å gi deg en skreddersydd leiebil i Fulda. I vårt store utvalg bilkategorier finner du kompaktbiler til noen av de laveste prisene som er å finne, brukervennlige familiebiler, luksusmodeller for deg som vil ha noe ekstra komfortabelt, eller minibusser for dere som kommer hit i gruppe. Fra filialen vår er det kort vei til motorveien 7 som tar deg raskt videre av gårde med kjøretøyet ditt.

 
 • Fulda

  Sixt Bilutleie
  Alte Ziegelei 23
  36100 Fulda-Petersberg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ingen sak å skaffe en leiebil i Fulda

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Fulda og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi er opptatte av å gi kundene våre stort spillerom, og derfor kan du avtale innlevering av kjøretøyet hele døgnet. Du får alltid ekstragoder som ubegrenset kjørelengde og tredjepartforsikring med på kjøpet, og oppgraderinger som GPS for enkel navigasjon og barnesete til minsten er enkle å bestille. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Fulda

Straks du har forlatt parkeringsplassen vår, er du midt i et stort handelsområde, og dermed kan du fint hamstre proviant til en planlagt langtur. I sentrum av Fulda er det mye interessant å se, spesielt byens eget Stadtschloss, et praktfullt slott som også har egen slottshage. Du vil også se den kjente tyrolerstilen når du kjører rundt i Fulda, og det tar rundt en time å kjøre til Frankfurt, som er Tysklands økonomiske senter. Sixt bilutleie i Fulda venter på å behandle bestillingen din.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service