Bilutleie
Fürth
Kollaps
Tyskland // Fürth
Endre personlige detaljer

Leiebil Fürth: Sixt Bilutleie online (App Only)

Fürth kan regnes som en forstad til storbyen Nürnberg her i de vestlige områdene av byen der elven Rednitz renner bedagelig gjennom. Her er det mange flotte parkområder der du kan nyte ro og fred, og i Nürnberg sentrum finner du alt hva hjertet kan begjære av butikker, hoteller og spisesteder. Filialen til Sixt ligger nært Fürth stasjon der det er holdeplass for tog og T-bane og selvsagt buss, og dermed er det enkelt å komme seg til inngangen vår. I vårt utvalg av kjøretøy finner du kategoriene familiebiler til normalbruk, kompaktbiler som sparer deg for drivstoffutgifter, luksusmodeller for ekstra komfort eller minibusser for deg som har mange med i reisefølget.

 
 • Fürth

  Sixt Bilutleie
  Schwabacher Str. 137
  90763 Fürth

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ingen sak å skaffe en leiebil i Fürth

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Fürth og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Klikk deg inn på nettsidene våre eller snakk med våre vennlige medarbeidere over telefonen, eller møt opp spontant dersom du allerede befinner deg her i Fürth i Tyskland. Med smarttelefonappen vår kan du velge eksakt modell ved utlevering, som Ford Galaxy eller den praktiske Audi A6, alt etter hva som er tilgjengelig ved ankomst. Du får ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller, og nyttige tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og automatgir kan bestilles for små ekstrabeløp.

Ting å oppleve med leiebil i Fürth

Fürth er et glimrende utgangspunkt for utforsking av Nürnberg siden det er roligere omgivelser her, og det kan være deilig å slappe av her i Fürth etter en travel dag i storbyen. Kom deg til det fine parkområdet Fürth Stadtpark bare en kjapp kjøretur mot nord, og det er store skogområder rett øst for Nürnberg. Der finner du også byens dyrehage du enkelt kan besøke, og selvsagt er det lett å se mer av Tyskland ved å kjøre langs Autobahn. Sixt bilutleie i Fürth kan bli inngangsbilletten din til mange opplevelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service