Bilutleie
Freising
Kollaps
Tyskland // Freising
Endre personlige detaljer

Leiebil Freising: Sixt Bilutleie online

Freising er en liten by i Tyskland som ligger rett nord for München og i nærheten av flyplassen, noe som gjør denne stasjonen til Sixt til det perfekte utgangspunktet for deg som kommer til Mün-chen i jobb- eller feriesammenheng. Hos vår bilutleie i Freising finner du et stort utvalg av forskjel-lige kjøretøyklasser, for eksempel sedaner eller stasjonsvogner som rommer både familie og hund, samt varebiler dersom du trenger en transportmulighet for varer eller bagasje i hjertet av Bayern.

 
 • Freising

  Sixt Bilutleie
  Clemensänger-Ring 4
  85356 Freising

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vår bilutleie i Freising; et perfekt utgangspunkt for en tur til München

Når du leier bil i Freising, finner du mange forskjellige bilmodeller med topp moderne utstyr dersom du skal utforske både München og Bayern. Hos oss er det også mulighet for å leie bil der-som du er under 25 år gammel. Dessuten er det mulig å bestille GPS som ekstrautstyr på kjøretøye-ne hos Sixt, noe som gjør det enkelt å navigere inn og ut av München sentrum. Vær oppmerksom på at du ikke er garantert en spesifikk bilmodell, men en flott bil i din valgte kjøretøyklasse kommer til å vente på deg når du ankommer Freising. I vintersesongen er vinterdekk selvfølgelig inkludert.

Opplev oktoberfest med leiebil i Freising

Freising er det perfekte stedet å leie leiebil fra Sixt før du drar inn til München eller fortsetter videre til andre deler av Bayern og Tyskland. Kanskje er du på jakt etter en ekstra luksuriøs bil til oktoberfesten? Den kan du finne her! Det lønner seg å sette av litt tid til å utforske områdene rundt München også. Områdene i nord byr på flotte storbyopplevelser i Nürnberg og Regensburg, og i sør finner du flotte innsjøer som hele familien kan nyte, og som er enkle å kjøre til med leiebil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service