Bilutleie
Essen
Kollaps
Tyskland // Essen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Essen: Sixt Bilutleie Online

Essen ligger i selve senteret for Tysklands industri-området, også kalt Ruhr-området. Er du her i forbindelse med forretninger, er det praktisk å benytte seg av en av våre leiebiler slik at du kommer lett frem i denne regionen. Vi har kjøretøy fra anerkjente leverandører, og utvalget passer for alle reisebudsjetter. Velg mellom økonomibiler som er milde mot lommeboken, luksusmodeller dersom du er ute etter noe helt spesielt, eller stasjonsvogn og SUV med god plass. Air condition er installert i alle Sixt sine leiebiler, noe som gjør at du alltid kan ha en behagelig kupé temperatur, og tredjepartforsikring vil øke tryggheten underveis. Du finner en av våre filialer for bilutleie på Essen sentralstasjon som er svært praktisk dersom du ankommer med tog.

 
 • Essen Limbecker Platz 24h

  Sixt Bilutleie
  Ostfeldstr. 9
  45127 Essen

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

La oss tilpasse din leiebil i Essen etter dine behov

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Essen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. På nettsidene våre har du full oversikt over tilleggstjenestene vi tilbyr, deriblant GPS, automatgir og ekstra sjåførtillatelse. Dette kan skaffes for ubetydelige ekstrabeløp, og de fleste av våre stasjoner har døgnåpen tjeneste for innlevering etter avtale. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Spør også våre erfarne ansatte om alt som måtte ligge deg på hjertet.

Oppdag Tysklands Ruhr-område med leiebil fra Sixt

En leiebil i Essen gjør at du blir helt uavhengig av kollektivtrafikken i dette store byområdet, og gjør at du kan utforske Essen og omegn i ditt eget tempo. Kjør til shoppingsenteret Einkaufsstadt der du kan finne noe for enhver smak, og gå ikke glipp av den gamle kullgruven Zeche Zollwerein som ligger på verdensarvlisten. Werden gamleby i Essen sentrum er svært vakker og gir deg et glimt av hvordan livet i Tyskland var i Middelalderen. Få fullt utbytte av din leiebil i Essen og se byen fra sin beste side.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service