Bilutleie
Erfurt
Kollaps
Tyskland // Erfurt
Endre personlige detaljer

Leiebil Erfurt: Sixt Bilutleie online

Har du lyst til å oppleve en av byene i verden som har de best bevarte byggverkene og stemningen fra middelalderen, bør du besøke Erfurt under ditt neste opphold i Tyskland. Erfurt ligger i delstaten Thuringia og har over 400 000 innbyggere i hele byområdet. Her er det så mange flotte byggverk at en leiebil i Erfurt er nødvendig for få med deg alle severdighetene gatelangs og kunne beundre arkitekturen. Kategoriene som Sixt gir deg, er familiebiler, økonomibiler, sportsbiler, 4x4 og minibusser med ekstra god plass. Straks du har anskaffet deg leiebil, er du fri til å utforske denne unike byen.

 
 • Erfurt Togstasjon/InterCity

  Sixt Bilutleie
  Willy-Brandt-Platz 11
  99084 Erfurt

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Erfurt

  Sixt Bilutleie
  Demminer Str. 6a
  99091 Erfurt

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Erfurt?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Erfurt og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får ubegrenset kjørelengde inkludert med våre fleste modeller, samt GPS med våre leiebiler i premiumklassen. Bilene er alltid forsikret, og du kan skaffe deg barnesete til den minste eller en ekstra sjåfør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Erfurt

Erfurt er et eldorado for deg som liker historie og klassisk byggestil. Bysilhuetten er preget av spir og røde tak, og dermed gir den deg følelsen av å befinne deg i en ekte middelalderby. Du kan bruke en hel dag på å kjøre til de tallrike kirkene i byen, som alle er verdt en visitt, og dersom du skulle ønske frisk luft, er Thurignia kjent som Tyklands grønne hjerte grunnet de dype skogene. Kom deg for all del til Petersburg, den eneste festningen av betydelig størrelse i barokkstil i hele Mellom-Europa. Med Sixt bilutleie i Erfurt åpner en hel verden av muligheter seg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service