Bilutleie
Eisenach
Kollaps
Tyskland // Eisenach
Endre personlige detaljer

Leiebil Eisenach: Sixt Bilutleie online

Eisenach ligger i nesten eventyraktige omgivelser, med åpne landskap mot nord og grønne skråninger mot sør hvor husene klamrer seg fast. Det er mange flotte naturområder du lett kan komme innpå med leiebil i Eisenach. Selvsagt går det også fort å komme seg til flere kjente byer, siden Tyskland har et ev verdens mest moderne og effektive veinett. I utvalget vårt kan du velge mellom kompaktbiler som sparer deg for drivstoffutgifter, brukervennlige familiebiler, robuste 4x4, luksusmodeller som har noe utenom det vanlige, eller minibusser så du får plass til hele reisefølget. Sixt bilutleie i Eisenach bør dermed være førstevalget ditt.

 
 • Eisenach
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  Ma.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Eisenach

  Sixt Bilutleie
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  Ma.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det vil gå fort å skaffe seg en leiebil i Eisenach

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Eisenach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her kan du nyte friheten av muligheten til å både levere og hente kjøretøyet til det tidspunktet som enn måtte passe deg, og siden det kommer fri kjørelengde med våre fleste modeller får du mye spillerom. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr også alltid tilleggstjenester som ekstra fører og dieselmotor så drivstoffutgiftene kan holdes nede.

Hva du kan få sett og gjort med leiebil i Eisenach?

På markedsplassen i Eisenach sentrum kan du oppleve mye folkeliv, og det kryr også av gode spisesteder i nærheten. Dra opp i høyden til den flotte borgen Wartburg, hvor det både er flott utsikt over Eisenach og fine turområder du kan forsere til fots. Det tar litt over en halvtime å kjøre østover til Erfurt, som har en av Tysklands fineste gamlebyer. Hainich nasjonalpark ligger rett mot nord og har flotte naturområder. Eisenach ligger nesten midt i Tyskland, og takket være Autobahn kommer du deg raskt avgårde til mange spennende destinasjoner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service