Bilutleie
Detmold
Kollaps
Tyskland // Detmold
Endre personlige detaljer

Leiebil Detmold: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til området Nordrhein-Westfalen gjør du klokt i å prøve Sixt bilutleie, siden det er mye å oppdage i de vestlige delene av Tyskland. Når du har ditt eget kjøretøy tilgjengelig, er det fritt frem for å besøke andre koselige landsbyer, og flere steder kan du nyte vakkert landskap på nært hold. I utvalget vårt tilbyr vi kategoriene sedan og stasjonsvogn til normal bruk, 4x4 for deg som vil reise langt eller trenger god framkommelighet, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, ekstravagante luksusmodeller, eller minibusser så det blir plass til hele reisefølget. Alt skulle da være klart for å leie bil i Detmold.

 
 • Detmold

  Sixt Bilutleie
  Klingenbergstr. 23
  32758 Detmold

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Helt problemfritt å skaffe leiebil i Detmold

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Detmold og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du trenger ikke være bekymret under snøsesongen siden du alltid får montert vinterdekk når det er påkrevd, og tredjepartsforsikring gjør at du kan føle deg enda tryggere. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Gratis ombooking av ordren din kan alltid ordnes, og nyttige oppgraderinger som GPS for enkel navigering eller barnesete til junior kan bestilles for en billig penge.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Detmold

Midt i byen finner du det store slottet som i sin tid fungerte som kongelig residens, og det er en flott hage som omringer bygningen. Det flotte Lippe Museum og Detmolds markedsplass ligger like ved slottsområdet, og gamlebyen er vel verdt å få med seg. Like mot sydvest finner du fine turområder med skogkledde åser, og den lille byen Berlebeck er kjent for å være et ypperlig sted for fugletitting. Sixt bilutleie i Detmold åpner altså dører til uante muligheter i det vestlige Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service