Bilutleie
Deggendorf
Kollaps
Tyskland // Deggendorf
Endre personlige detaljer

Leiebil Deggendorf: Sixt Bilutleie online

Deggendorf ligger ved breddene til elven Donau som har spilt en viktig rolle for transport i det sentrale Europa. Byen ligger nært landegrensene til Østerrike og Tsjekkia, og det finnes derfor mange muligheter her. De kan du best få nytte av ved å leie bil i Deggendorf, siden du da selv bestemmer reiseruter og avgangstider. I utvalget vårt har vi kategoriene familiebiler til normalt bruk, kompaktbiler for deg som kommer til Tyskland på egen hånd, 4x4 hvis du vil ha god framkommelighet, premium-modeller for det lille ekstra, eller minibusser med ekstra god plass. Kjøretøyene våre er hentet blant de nyeste bilmodellene, så du er i trygge hender når du bruker Sixt bilutleie.

 
 • Plattling near Deggendorf

  Sixt Bilutleie
  Straubinger Str. 36a
  94447 Plattling

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ingen sak å finne leiebil i Deggendorf

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Deggendorf og ekstratjenestene som er tilgjengelige. For å slippe stress på siste oppholdsdag kan du avtale døgnåpen innlevering av kjøretøyet, mens tredjepartsforsikring som alltid er forhåndsbetalt for vil gi deg ekstra trygghet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du vil få god bruk for fri kjørelengde som er inkludert for samtlige modeller, og fine tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS gjør at det blir mye lettere å komme seg rundt i Deggendorf og omegn.

Hva kan du oppleve med leiebil i Deggendorf?

Deggendorf har et meget hyggelig bysentrum med koselig stemning, og spesielt det store torget i kjernen av sentrum bør du få med deg. Langs bredden av Donau er det mange fine grøntarealer, og du vil nok også se elvebåter av forskjellige slag som seiler opp og ned elven. Storbyen München der opplevelsene står i kø ligger i rimelig kjøreavstand mot sydvest, men det er faktisk litt kortere avstand til den vakre byen Salzburg i Østerrike. Se Tyskland fra sin beste side med Sixt bilutleie i Deggendorf.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service