Bilutleie
Cuxhaven
Kollaps
Tyskland // Cuxhaven
Endre personlige detaljer

Leiebil Cuxhaven: Sixt Bilutleie online

Skal du til det nordlige Tyskland med jobben og er på jakt etter bilutleie i Cuxhaven? Eller har du har planlagt en tur med familien for å nyte den nordtyske gjestfriheten og trenger en leiebil som rommer hele familien? Da bør du velge en leiebil fra Sixt! Hos oss finner du et bredt utvalg av for-skjellige leiebiler i Cuxhaven. Vi tilbyr blant annet både sportsbiler og varebiler, og i sortimentet finner du så klart også stasjonsvogner som rommer både voksne og barn. Du finner oss både på Nordholz flyplass (FCN) og i Cuxhaven sentrum der du kan velge leiebil i en rekke forskjellige pris- og kjøretøyklasser.

 
 • Cuxhaven

  Sixt Bilutleie
  Am Bahnhof 1
  27472 Cuxhaven

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Mange ekstragoder med Sixt

Sixt er selvfølgelig til stede med mange ekstratjenester når du leier bil i i Cuxhaven. Hos oss får du mange goder inkludert, og vi tilbyr også tilleggstjenester som GPS, noe som kan komme godt med dersom du bruker Cuxhaven som base, men har planer om å utforske andre deler av regionen. Ved vår bilutleie i Cuxhaven tilbyr vi også leiebiler for sjåfører under 25 år, og etter avtale er det mulig å levere bilen døgnet rundt, noe som gjør Cuxhaven til en praktisk destinasjon når du vil dis-ponere eget kjøretøy. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men du får en bil i den kategorien du har booket.

På reise med eget kjøretøy fra Sixt

Cuxhaven er et flott utgangspunkt for deg som ønsker å utforske Tyskland og alt dette området har å by på. Her finner du blant annet vakre strender som Norderney, som enkelt kan nås med leie-bil fra Cuxhaven. Her gjelder det å parkere bilen på et av de vakre stedene i naturen mens du kan kose deg på de lange strendene og kanskje også ta deg en frisk dukkert i Nordsjøen. Samtidig er området rundt Cuxhaven, Bremen og Hamburg et klassisk reisemål i jobbsammenheng, noe som gjør det enkelt kjøre fra møte til møte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service