Bilutleie
Cottbus
Kollaps
Tyskland // Cottbus
Endre personlige detaljer

Leiebil Cottbus: Sixt Bilutleie online

Cottbus ligger i delstaten Brandenburg i det østlige Tyskland, helt opp mot den polske grensen. Brandenburg er en delstat spesielt kjent for sitt verneverdige landskap, og Cottbus er det ideelle startstedet for videre utforsking av området. Med leiebil i Cotbuss kan du kjøre på ekskursjoner for å se det flotte landskapet og naturskjønne reservater. Kategorier du kan velge mellom i Cottbus, er sedan og stasjonsvogn for deg som vil ha en rimelig og praktisk bil, SUV og 4x4 som passer for krevende forhold, eller en minibuss som kan romme hele storfamilien.

 
 • Cottbus Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Cottbus?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Cottbus og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Hva kan vel være mer bekvemt enn ubegrenset kjørelengde som gir deg sjansen til å bli konge på Autobahn uten å tenke på avstandene? Og det er alltid mulig å skaffe seg ekstra sjåfør og navigansjonssystem for et beskjedent tillegg i prisen. Inn- og utlevering kan utføres når som helst, og med vår app kan du velge bilmodell ved avhenting.

Hva du kan oppleve i Cottbus med leiebil

Cottbus er den nest største byen i Brandenburg, med elven Spree som renner gjennom. Tyskland er kjent for sitt yrende uteliv, og her vil du finne mange koselige serveringssteder hvor du kan sitte til langt på kveld med en kald øl og nyte stemningen. Kjør til det praktfulle Spremberger-tårnet fra 1300-tallet, og i Karl-Liebknechtgaten vil du se mange bygårder i forskjellige byggestiler som er en fryd for øyet. Det er heller ikke langt til den polske grensen, og selvsagt er det fristende å traversere Autobahn når du først disponerer et kjøretøy i Tyskland. Sixt bilutleie i Cottbus ønsker deg velkommen til å få en hyggelig leiebilopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service