Bilutleie
Coburg
Kollaps
Tyskland // Coburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Coburg: Sixt Bilutleie online

Coburg ligger i hjertet av Tyskland og inneholder dermed alt som er typisk for tyske byer: gamle slott og bygårder, museer og torg. Byen ligger i Bavaria-regionen, som er landets største i areal og befinner seg i den sørøstlige delen av landet. Med leiebil i Coburg kan du fort forflytte deg mellom severdighetene, og du slipper å være avhengig av kollektivtransport. Kategoriene du kan velge mellom er sedan, stasjonsvogn og premiumbiler for deg som vil ha ekstra komfort. Med Sixt er du sikret topp service og rimelige priser.

 
 • Coburg

  Sixt Bilutleie
  Bamberger Str. 7
  96450 Coburg

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 10:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Coburg?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Coburg og hvilke tjenester som er tilgjengelige. Med Sixt får du alltid ubegrenset kjørelengde inkludert, noe som fort kan bli uunnværlig i denne innholdsrike regionen, og premiumbilene kommer med GPS som gjør det enkelt å finne fram. Barnesete, sjåfør og andre tilleggsgoder kan også bestilles. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Coburg

Coburg er en by med litt over 40 000 innbyggere, og elven Itz renner gjennom byen. Her er det så mange byggverk for de med sans for arkitektur og historie, at en leiebil er nødvendig for å få sett alt innen rimelig tid. Kjør til det storslåtte Ehrenburgpalasset, som har vært bolig for kongelige, og Coburg festning, som er et av landets største slott og omringet av murer med vakttårn. Se det flotte Casimiranium, en bygning i renessansestil som ble grunnlagt i 1601, og i Rosehagen kan du nyte frodig vegetasjon og avslappende atmosfære. Resten av Bavaria ligger også lett tilgjengelig takket være Autobahn. Med ditt eget kjøretøy Sixt bilutleie i Coburg er området til din disposisjon.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service