Bilutleie
Chemnitz
Kollaps
Tyskland // Chemnitz
Endre personlige detaljer

Leiebil i Chemnitz: Sixt Bilutleie Online

Sixt er en av de største og eldste tilbyderne innen bilutleie i bransjen er du er derfor kommet til riktig sted dersom du ønsker å leie bil i Chemnitz. Vi har filialer på flere strategiske plasseringer i Chemnitz, noe som gjør at vi aldri er langt unna, og utvalget vårt av kjøretøy har noe for enhver smak. Enten du er her i jobbsammenheng eller på ferie, kan du velge blant økonomibiler, familiebiler, romslige SUV-modeller, luksusmodeller for den kresne eller minibusser dersom du har mye bagasje. Det er vinterdekk inkludert med samtlige modeller, og air condition gjør at du får en behagelig kupétemperatur.

 
 • Chemnitz

  Sixt Bilutleie
  Salzstr. 1-3
  09113 Chemnitz

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Chemnitz med flere muligheter

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Chemnitz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. For litt billigere drivstoffutgifter kan du ordne med dieselmotor, og navigasjonssystem gjør at du kommer fort frem til din destinasjon i Tyskland. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan bestille leiebil på forhånd over nett eller telefon, eller skaffe deg en leiebil spontant dersom du allerede befinner deg i Chemnitz.

Ting du kan oppleve med leiebil i Chemnitz

Du kan oppleve byen i ditt eget tempo og etter din reiseplan med Sixt bilutleie i Chemnitz. Besøk to veldig spesielle slott som ligger flott til i Chemnitz, nemlig Klaffenbach og Rabenstein, som begge har vakker arkitektur og er plassert i nydelige omgivelser. Planlegg gjerne en landtur i regionen, hvor du kan oppleve den trivelige atmosfæren i de mange små tettstedene. En dagstur til Praha er også fullt mulig, og besøker du byen vinterstid, er det ikke lange kjøreturen til flotte skiområder. I Chemnitz sentrum finner du det gamle og nye rådhuset vegg i vegg og som står i unik kontrast til hverandre. Sixt ønsker deg en hyggelig kjøretur i Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service