Bilutleie
Bremerhaven
Kollaps
Tyskland // Bremerhaven
Endre personlige detaljer

Leiebil Bremerhaven: Sixt Bilutleie online

Opplev det beste av Tysklands kyst med leiebil i Bremerhaven. Når du er i besittelse av ditt eget kjøretøy, kan du finne en rasteplass ved kyststrekningen som gir deg utsikt over Nordsjøen mens du nyter lunsjen, eller du kan finne deg en egen badeplass siden du kan nyte full reisefrihet. Vi har en oppgradert bilpark vi er stolte av, og enten du har følge eller reiser alene, har vi en leiebil for deg. Våre stasjoner har kategoriene familiebil, økonomibil, sportsbil, 4x4, eller skaff deg en minibuss så du er sikret rikelig med plass. Sixt gir deg alt du trenger for en helhetlig leiebilopplevelse.

 
 • Bremerhaven
  Langener Landstraße 261
  27578 Bremerhaven

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.16:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Bremerhaven

  Sixt Bilutleie
  Langener Landstraße 261
  27578 Bremerhaven

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.16:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Bremerhaven?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Bremerhaven og ekstratilbudene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde er inkludert med nesten alle våre modeller, med en premiumbil gir vi deg alltid GPS, og du kan skaffe deg barnesete og ekstra sjåfør uansett bilmodell. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bremerhaven

Bremerhaven har en av Tysklands viktigste havner og ligger i munningen av elven Weser. Med leiebil kan du kjøre langs den store havnen og se enorme frakteskip som blir lastet fulle av digre kraner. Du kan se elven på nært hold ved å kjøre over broene og få et overblikk over byen ved å foreta en rundtur. Se de moderne høybyggene i Havenwelten som gir deg storbyfølelse, og som alle tyske byer har også Bremerhaven et sentrum fullt av sjarmerende bygårder og torg. Med leiebil er også resten av Tyskland til din disposisjon, takket være Autobahn, som er kanskje verdens mest kjente motorveinett. Sixt bilutleie i Bremerhaven er valget for deg som vil spare kostnader og tid.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service