Bilutleie
Braunschweig
Kollaps
Tyskland // Braunschweig
Endre personlige detaljer

Leiebil Braunschweig: Sixt Bilutleie online

Når du befinner deg i Braunschweig, befinner du deg også midt i Tyskland. Det betyr at du har mange forskjellige muligheter, og du må bare bestemme deg for hvilken retning du har lyst til å kjøre i. Heldigvis tilbyr vi hos Sixt et stort utvalg kjøretøy i alle prisklasser ved våre stasjoner for bilutleie i Braunschweig, og dermed er du rustet for både byferie og jobbreise. Utvalget ved de ulike stasjonene i byen kan variere noe, men vi skaffer både sedaner og sportsbiler, varebiler og firehjuls-trekkere samt premiummodeller i litt høyere prisklasser hvis du vil ha noe helt spesielt.

 
 • Braunschweig

  Sixt Bilutleie
  Berliner Platz 1B
  38102 Braunschweig

  Ma. - Fr.06:30 - 18:30
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Braunschweig Sentralbanestasj.

  Sixt Bilutleie
  Berliner Platz 1
  38102 Braunschweig

  Ma. - Fr.06:00 - 22:00
  Lø. - Sø.06:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Skaff deg leiebil i Braunschweig

Hos Sixt finner du leiebiler for alle behov og for enhver smak. Med en leiebil fra vår bilutleie i Braunschweig har du et flott utgangspunkt for å kunne besøke forskjellige områder i og rundt byen, og derfor lønner det seg ofte å bestille en bilmodell med GPS. Andre tjenester som barneseter og ekstra forsikringer kan bestilles utover det som er inkludert. Husk at vi ikke kan garantere en spesi-fikk modell, men en bil i din valgte kategori venter på deg når du ankommer vår stasjon.

Opplev Braunschweig og omegn med en leiebil fra Sixt

Når du er i Braunschweig, er ingen tysk by langt unna. Selve byen har en flott bykjerne som inviterer til handleturer, og da er det kanskje best å la bilen stå på hotellet eller i parkeringshuset. Byen befinner seg i et område med mange spennende reisemål som enkelt kan besøkes når du leier bil i Braunschweig. Kanskje du kan kjøre en Volkswagen-modell for så å ta turen til Volkswagens hovedkvarter i Wolfsburg bare en halvtimes kjøretur unna? En leiebil i Brauschweig er også en smart løsning for deg som skal reise rundt med jobben, for her har du en by som ligger i hjertet av Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service