Bilutleie
Bochum
Kollaps
Tyskland // Bochum
Endre personlige detaljer

Leiebil Bochum: Sixt Bilutleie online

Når du er i besittelse av en leiebil i Bochum vil du ha mange fordeler, siden du da kan bevege deg rundt på den mest tidsbesparende måten i Tysklands største metropolområde. Essen er blant annet hjemsted for mange bilfabrikker for den motorinteresserte, men også mange shoppingdistrikter hvor du lett kan tilbringe hele dagen. I utvalget vårt av kjøretøy finner du kategoriene familiebiler til praktisk bruk, bensingjerrige kompaktbiler, firehjulstrekkere som sikrer god fremkommelighet, ekstra romslige minibusser, eller luksusmodeller for deg som vil spandere noe spesielt på deg selv.

 
 • Bochum
  Nordring 81
  44787 Bochum

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.07:30 - 13:00
  Sø.10:00 - 13:00
  Helligdag10:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Bochum

  Sixt Bilutleie
  Nordring 81
  44787 Bochum

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.07:30 - 13:00
  Sø.10:00 - 13:00
  Helligdag10:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er lett å skaffe seg en leiebil i Bochum

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Bochum og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har én av filialene våre strategisk plassert på Bochum sentralstasjon hvor det er lett å finne frem, og aircondition er installert i samtlige modeller. Skulle du være bekymret for endringer i planene, kan du lett ordne med avbestilling eller ombooking av ordren din. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Nyttige oppgraderinger som automatgir og ekstra fører kan fort bli dine for små ekstrabeløp.

Du vil aldri kjede deg med leiebil i Bochum

Et naturlig reisemål er Bochum Stadtpark hvor du kan nyte grønne omgivelser i asfaltjungelen, og like ved ligger byens flotte planetarium. Bochum dyrepark og flere museer er heller ikke langt unna, spesielt Tyskland gruvemuseum hvor det er mye interessant på utstilling. Fra Bochum kan du cruise rundt i det digre storbyområdet rundt Essen hvor du kan finne et eget skyskraperdistrikt, store havneområder og mange fine parker. Du kan også gjerne dra mot vest til Oberhausen og den store underholdningsparken der du blant annet finner et akvarium og en stor trampolinepark der alle kan more seg. Våre medarbeidere hos Sixt bilutleie i Bochum venter på å ta imot bestillingen din.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service