Bilutleie
Bielefeld
Kollaps
Tyskland // Bielefeld
Endre personlige detaljer

Leiebil i Bielefeld: Sixt Bilutleie Online

Sixt bilutleie i Bielefeld sørger for at det er enklere enn noen gang å ordne med personlig transport i Tyskland. Vi har flere filialer beliggende strategisk plassert rundt om i byen, slik at du kan møte opp og få deg et kjøretøy nesten uansett hvor du befinner deg. Fra vårt varierte utvalg kan du velge blant rimelige økonomibiler, 4x4 som har godt veigrep, minibusser så det ikke blir plassmangel, familiebiler for langturer eller sportsmodeller for deg som vil ha det lille ekstra. Sixt har også en stasjon på flyplassen i Bielefeld (BFE) dersom du ankommer med fly og raskt vil skaffe deg en leiebil.

 
 • Bielefeld

  Sixt Bilutleie
  Elsa-Brändström-Str. 6-8
  33602 Bielefeld

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Bielefeld Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Am Bahnhof 1
  33602 Bielefeld

  Ma. - Fr.06:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 17:30
  Sø.10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil og våre oppgraderinger i Bielefeld

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Bielefeld og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vår mest sentrale filial er på Bielefeld togstasjon, hvor du både kan møte opp spontant eller forhåndsbestille over nett eller telefon. Sixt sørger for at du får en leiebil i Bielefield i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse, noe som vil optimalisere kjøretøyet ditt. På de fleste av våre filialer er det mulig å levere kjøretøyet tilbake også utenom stasjonens åpningstider når dette er avtalt på forhånd.

Severdigheter du kan finne med leiebil i Bielefeld

Bielefeld er den største byen i hele regionen og er dermed full av severdigheter, som Sparrenburg slott med sitt utkikkstårn. Byens største kirke dateres helt tilbake til 1200-tallet og regnes som byens perle, og på den gamle markedsplassen vil du se mye flott arkitektur. Du kan også enkelt kjøre til Bielefelds spennende kunstmuseum og den botaniske hagen, som begge er en fryd for øyet. Med sin Autobahn er Tyskland svært bilvennlig og sørger for at du raskt kan bevege deg mellom ulike byer. Med leiebil i Bielefeld kan du utforske hele det nordvestlige Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service