Bilutleie
Bansin
Kollaps
Tyskland // Bansin
Endre personlige detaljer

Leiebil i Bansin: Sixt Bilutleie Online

Sixt sin stasjon for bilutleie i Bansin ønsker velkommen til Tysklands nordlige kyst. Her har du mange bademuligheter og flott natur like rundt hjørnet. Fra vårt brede utvalg av kategorier finner du familiebiler til allmenn bruk, SUV med god plass eller luksusmodeller for ekstra kjørekomfort. Du får ubegrenset kjørelengde med alle kjøretøy, og dermed er du fri til å utforske regionen etter eget ønske. Vinterdekk følger også med, slik at du kan leie bil uansett sesong. Samtlige leiebiler kommer med tredjepartforsikring, ettersom vi tenker på kundenes sikkerhet.

 
 • Bansin

  Sixt Bilutleie
  Ahlbecker Chaussee 19
  17429 Seebad Bansin

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil med ekstragoder i Bansin

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Bansin og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du har god oversikt over våre nyttige oppgraderinger når du bestiller online, blant annet mulighet for ekstra sjåfør slik at du kan slappe av underveis, GPS for enkel navigasjon og automatgir som gjør bilen lettere å kjøre. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. I Bansin kan du også nyte full fleksibilitet ved at du både kan hente og levere kjøretøyet utenom åpningstid etter avtale.

Utforsk Nord-Tyskland ved å leie bil i Bansin

Bansin er en favoritt blant tyskerne selv, siden stedet har mange kilometer med herlig strandlinje du kan boltre deg på, og med et eget kjøretøy kan du komme frem hit før turistbussene ankommer på morgenkvisten. Med leiebil i Bansin kan du utforske de mange små tettstedene i denne regionen, og det er flere fine innsjøer der du kan kjøre rundt eller spasere for å se på fuglelivet og våtmarksområdene. Det er svært kort avstand til den polske grensen, og kanskje en dagstur med mye billig shopping i Szczecin kan friste? Med leiebil i Bansin har du hele det nordlige Tyskland for dine føtter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service