Bilutleie
Baden-Baden
Kollaps
Tyskland // Baden-Baden
Endre personlige detaljer

Leiebil Baden-Baden: Sixt Bilutleie online

Baden Baden er byen mange kommer til for velvære, siden det florerer av kurbad og skjønnhetssalonger her. Byen ligger også i sentrale omgivelser nær grensen til Frankrike og med store skogområder mot både øst og vest. Når du har leiebil i Baden Baden, kan du på enklest mulig måte få med deg dette naturskjønne området og samtidig besøke de beste stedene for velvære etter eget forgodtbefinnende. Vi har et stort utvalg kjøretøy i kategoriene kompaktbiler som bruker lite drivstoff, familiebiler til allmenn bruk, 4x4 som tåler alle slags veiforhold, minibusser så det aldri blir setemangel, eller luksusbiler du stolt kan vise frem.

 
 • Baden-Airpark/Karlsruhe Airpt.

  Sixt Bilutleie
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Baden-Baden Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Im Rollfeld 12
  76532 Baden-Baden

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å skaffe seg leiebil i Baden Baden

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Baden Baden og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har filialer strategisk plassert både på Karlsruhe flyplass (FKB) og Baden Baden sentralstasjon slik at du lett finner oss, og dersom du betaler når du henter bilen, er det gratis å booke om før du kommer. Tredjepartforsikring er ett av ekstragodene du får inkludert, og du må gjerne be om praktiske oppgraderinger som navigasjonssystem og automatgir for en mer bekvem biltur på Tysklands motorveier. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Nyt full mobilitet med leiebil i Baden Baden

Siden Baden Baden har en meget fin beliggenhet i det sørlige Tyskland, er det helt ideelt å ha sitt eget kjøretøy her, og det er en rask kjøretur til storbyen Stuttgart mot øst. Det anbefales å kjøre langs Rhinens bredder mot vest for å se mye vakkert landskap, og Lichtentaler Allee er et veldig fint parkområde som bør oppsøkes. Byen har også flere interessante museer å by på, så du gjør lurt i å benytte deg av Sixt bilutleie i Baden Baden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service