Bilutleie
Bad Tölz
Kollaps
Tyskland // Bad Tölz
Endre personlige detaljer

Leiebil i Bad Tölz: Sixt Bilutleie Online

Her i det landlige Tyskland kan du booke en leiebil hos Sixt bilutleie i Bad Tölz for å bevege deg rundt helt på egen hånd. Bad Tölz ligger nær grensen til Østerrike og er et strålende utgangspunkt for ski eller fotturer i de vakre Alpene. Kategoriene Sixt tilbyr her er økonomibiler dersom du vil bruke pengene på andre ting enn leiebil, familiebiler til normal bruk eller minibusser med god plass til passasjerer og skiutstyr. Det er fri kjørelengde med samtlige kjøretøy i utvalget vårt, slik at du slipper å holde øye med antall tilbakelagte kilometer, og vinterdekk inkludert vil komme godt med når du skal opp i fjellene.

 
 • Bad Tölz

  Sixt Bilutleie
  Albert-Schäffenacker-Str. 1a
  83646 Bad Tölz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Bad Tölz?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Bad Tölz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan bestille tilleggstjenester som ekstra forsikringer og veihjelp for kjøretøyet ditt, navigasjonssystem så du finner fort frem og mulighet for ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Skiutflukter og opplevelser med leiebil i Bad Tölz

Bad Tölz ligger vakkert til i det sørlige Tyskland og er omringet av åpent landskap og åkre. Du kan få en god smak av ekte tysk landsbyliv på dette stedet. Denne byen er også et flott kultursenter, og du har mange sjanser til å kjøre rundt med leiebilen i Bad Tölz og se prima eksempler på tysk arkitektur. Her er også flere teatre og operaer der du kan se flotte forestillinger, og om vinteren er Bad Tölz et flott utgangspunkt for å se steder som Kitzbühel og Garmisch-Partenkirchen. Få fullt utbytte av leiebilen i Bad Tölz og bli godt kjent i området.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service