Bilutleie
Arnstadt
Kollaps
Tyskland // Arnstadt
Endre personlige detaljer

Leiebil Arnstadt: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Arnstadt kan du se landlige omgivelser i det ellers tett befolkede Tyskland, og med autobahn er landet et drømmested for road trips. Vi er alltid på pletten for å hjelpe deg med personlig transport, og våre serviceinnstilte ansatte vil ta deg hjertelig imot. I utvalget vårt kan du velge blant sedan og stasjonsvogn for par eller kjernefamilien, kompaktbiler til gunstige priser, praktiske 4x4, luksuriøse sportsbiler eller varebiler for deg som har mye å frakte. Vi har dermed kjøretøy for alle anledninger, slik at du skal få en god kjøreopplevelse når du leier bil i Arnstadt hos Sixt.

 
 • Arnstadt

  Sixt Bilutleie
  Ichtershaeuser Strasse 72
  99310 Arnstadt

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffer du deg leiebil i Arnstadt?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Arnstadt og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir deg muligheten til å levere kjøretøyet tilbake etter ditt eget tidsskjema, og siden du alltid kan avtale gratis ombooking eller kansellering, opplever du stor fleksibilitet med oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Alle modellene våre har air condition som ett av ekstragodene som er inkludert, og vi byr selvfølgelig også på fine tilleggstjenester som ekstra forsikringsbeskyttelse for bilen og barneseter.

Bli kjent med det sentrale Tyskland med leiebil i Arnstadt

Slottsmuseet i Arnstadt gir deg et interessant innblikk i middelaldersk livsstil og arkitektur, og Arnstadt er en veldig grønn by med mange parkområder. En kort kjøretur mot nord ligger den utsøkte byen Erfurt, som har et av Tysklands vakreste bykjerner som er full av gamle bygårder og trange smug. Mot sør fra Arnstadt er det store skogområder du fritt kan utforske med ditt eget kjøretøy. Musikkelskeren vil nok ønske å besøke kirken St. Boniface der selveste Beethoven var den som spilte på orgel i sin tid. Hele landet ligger åpent for deg med leiebil i Arnstadt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service