Bilutleie
Arnsberg
Kollaps
Tyskland // Arnsberg
Endre personlige detaljer

Leiebil i Arnsberg: Sixt Bilutleie Online

Det er mange grunner til at du bør velge Sixt bilutleie i Arnsberg. Vi har blant annet noen av de laveste prisene som er å oppdrive, og en bilflåte med kjøretøy som oppgraderes flere ganger i året. Kategoriene vi tilbyr her, er sedan og stasjonsvogn til vanlig bruk, 4x4, luksusmodeller så du kan cruise rundt på Autobahn, og minibusser så alle får sitteplass. Vi har altså et utvalg som dekker alle behov, og ubegrenset kjørelengde kommer med samtlige leiebiler for at du skal slippe å tenke på avstandene i Tyskland.

 
 • Arnsberg

  Sixt Bilutleie
  Bahnhofstr. 134
  59759 Arnsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Arnsberg?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Arnsberg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du får mulighet til å bestille ettertraktede tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete for en billig penge, og vi har døgnåpen mulighet for innlevering av kjøretøyet etter avtale. Tredjepartforsikring er et ekstragode som kommer inkludert uten ekstrakostnader, og vi tilbyr også gratis ombooking i tilfelle noe uventet skulle dukke opp.

Utforsk byen med leiebil i Arnsberg

Arnsberg er en koselig by med en atmosfære ulik den du finner i de store byene i Tyskland. Bruk leiebilen din til å se de grønne åsene og skogene som ligger rundt omkring og innbyr til landturer. Selve byen Arnsberg har mange parkeringsplasser som gjør stedet attraktivt for bilister. Her finner du også flere vakre innsjøer som du lett kan bevege deg mellom med kjøretøyet ditt, og kjør gjerne til den meget godt bevarte middelalderbyen i Arnsberg sentrum. Her er det en helt spesiell atmosfære og mange spesielle butikker. En leiebil i Arnsberg fra Sixt vil gi deg mange fordeler.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service