Bilutleie
Ansbach
Kollaps
Tyskland // Ansbach
Endre personlige detaljer

Leiebil Ansbach: Sixt Bilutleie online

Selv om Ansbach er av temmelig beskjeden størrelse, er det likevel svært mye interessant du kan få med deg her. Med leiebil fra Sixt i Ansbach kan du få komme nært innpå de vakre og ærverdige bygårdene det finnes mange av, og stemningen i denne delen av byen vil sende deg langt tilbake i historien. Utvalget vårt av kjøretøy har noe for alle og enhver, vi tilbyr nemlig sedan og stasjonsvogn for normal bruk, kompaktbiler det er lett å parkere med, minibusser hvis du har mange å frakte, eller premium-modeller for deg som vil ha det lille ekstra. Med Sixt bilutleie i Ansbach er du godt rustet for å se Tyskland fra sin beste side.

 
 • Ansbach

  Sixt Bilutleie
  Bandelstr. 17
  91522 Ansbach

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Ansbach (on Military Base)

  Sixt Bilutleie
  Urlas Shipton, Gas Kiosk
  91522 Ansbach

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.09:30 - 13:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du skaffer deg en leiebil i Ansbach?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Ansbach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Når du velger oss kan du ordne med både å hente og levere kjøretøyet til den tiden som måtte passe deg. Siden du også kan velge gratis ombooking eller kansellering får du maksimal fleksibilitet ved bestilling. Du får alltid fri kjørelengde inkludert, og tredjepartsforsikring vil komme godt med. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Prøv gjerne også tilleggstjenester som GPS, dieselmotor og barneseter til de små.

Nye opplevelser med leiebil i Ansbach

Kjør rundt i byens sentrum og se på den spesielle arkitekturen og stemningen bare byer i Tyskland kan oppvise. Spesielt Residenz Ansbach bør tas nærmere i øyesyn. Hofgarten Ansbach er et særdeles vakkert område med sitt slott og store hage, og det er mange koselige spisesteder hvor du kan nyte forfriskninger eller et godt måltid. Det tar i underkant av en time å komme seg til storbyen Nürnberg mot øst hvor mange opplevelser venter, så ikke nøl med å prøve Sixt bilutleie i Ansbach.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service