Bilutleie
Aachen
Kollaps
Tyskland // Aachen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Aachen: Sixt Bilutleie Online

Her helt vest i Tyskland, med kort avstand til Benelux-landene, ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Aachen. Du kan forhåndsbestille over nett eller telefon og se vårt brede utvalg av kjøretøy som er tilgjengelige for ditt opphold her. Vi har flere sentrumsnære stasjoner ettersom vi ønsker å være lett tilgjengelige for kundene våre. Våre kategorier dekker alle slags reisebehov, nemlig økonomibiler, familiebiler, minibusser dersom dere er mange på reise, behagelige SUV-modeller eller luksusmodeller for deg som vil ha litt spenning. Fri kjørelengde kommer med de fleste leiebilavtalene, og tredjepartforsikring vil gi deg trygghet på reisen.

 
 • Aachen

  Sixt Bilutleie
  Dennewartstrasse 27
  52068 Aachen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Aachen?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Aachen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt tilbyr alltid praktiske oppgraderinger som vil berike oppholdet ditt i Aachen, blant annet ekstra sjåførtillatelse og navigasjonssystem så du slipper kartlesing underveis. På vår stasjon i sentrum kan du velge bilmodell ved utlevering, og da kan det kanskje friste med en BMW 7-serie eller Jaguar XE? Vi garanterer at du får en leiebil i Aachen innenfor ønsket bilkategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Hvis du har behov for å levere bilen etter ordinære åpningstider, kan du gjøre en avtale om dette på forhånd.

Hva kan du se med leiebil i Aachen?

Aachen sentrum er omringet av en hovedvei, og foretar du en rundtur med kjøretøyet ditt, vil du kunne se mange flotte byggverk og få en oversikt over sentrum. I Tyskland er de som kjent svært flinke til å ta vare på gamle bygninger, og Aachen katedral er et storslått syn og har sin plass på verdensarvlisten. Med leiebil i Aachen er det mulig å besøke alle de tre Benelux-landene på én og samme dag. Veinettet her er også svært godt utbygd og gjør at du som regel unngår trafikkork.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service