Bilutleie
Trabzon
Kollaps
Tyrkia // Trabzon
Endre personlige detaljer

Leiebil Trabzon: Sixt Bilutleie online

Omringet av mye flott natur og veldige fjellandskap kan du med leiebil i Trabzon utforske den mindre kjente delen av Tyrkia. Sixt bilutleie i Trabzon kan friste med en bilpark bestående av kjøretøy for mange ulike formål. Blant vårt utvalg av leiebiler finner du kompakte økonomibiler og familiebiler for ulike lommebøker. Lei en bil i Trabzon, regionens mest sofistikerte by, og utforsk et stort område som minner om norske fjorder og fjell.

 
 • Trabzon Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Ma. - Sø.07:00 - 02:00
  Helligdag07:00 - 02:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Reis komfortabelt og trygt med leiebil i Trabzon

Sixt stasjon for bilutleie i Trabzon er enkel å lokalisere i ankomstområdet på flyplassen (TZX). Her kan du både hente og levere leiebilen utenom åpningstid etter avtale. Samtlige av Sixt sine leiebiler i Trabzon kommer med 400 km fri kjørelengde inkludert i prisen, og de aller fleste bilmodeller er utstyrt med air condition. Utover dette får du også tredjepartforsikring og ulykkesforsikring med på kjøpet, slik at du kan lene deg tilbake og nyte reisen uten bekymringer. Vi sørger for at du får en bilmodell i kategorien du har bestilt, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller vil variere ved ankomst.

Svartehavets travleste havn og tidligere del av Silkeveien

Den nå moderne Trabzon ble grunnlagt så langt tilbake som på 700-tallet av greske handelsmenn, behagelig langt vekk fra storbyene Istanbul og Ankara. Opplev en helt annen side av Tyrkia med din egen leiebil i Trabzon. Byens travle hovedplass øst i byen, Ataturk Alani, er et hyggelig sted for å handle og spise. Like vest for sentrum, etter basaren, finner du det pittoreske, gamle nabolaget Ortahisar som strekker seg over en kløft. På en terrasse ved havet finner du Hagia Sofia eller Aya Sofya. Den nåværende moskeen og museumet har, i likhet med dens navnesøster i Istanbul, blitt brukt som både moské, kirke og til og med sykehus av russere. Trabzon har flere hoteller med konferansefasiliteter, som de populære Yale Park hotell og Osman Turan kongressenter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service