Bilutleie
Izmir
Kollaps
Tyrkia // Izmir
Endre personlige detaljer

Leiebil Izmir: Sixt Bilutleie online

Kystbyen Izmir regnes som en av byene i Tyrkia som er mest influert av vestlig kultur, og er den neststørste havnebyen i landet etter Istanbul. Med leiebil i Izmir har du tilgang til en rekke perler på den tyrkiske vestkysten, og ruinene fra byen Efesos ligger kun en time sør for byen. Hos Sixt bilutleie i Izmir kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy fra kategorier som sedan, kabriolet eller firehjulstrekker som kan være praktisk hvis du tenker deg ut i kupert terreng.

 
 • Izmir Adnan Menderes Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  35000 Izmir

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Izmir Karsiyaka

  Sixt Bilutleie
  Girne Blv 41
  35590 Izmir

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Izmir?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Izmir flyplass og vår stasjon sentralt i sentrum av byen. Avhengig av hvilken stasjon du velger, kan du se hvilke ekstratjenester som tilbys. Nyt godt av henting og utlevering av din leiebil til alle døgnets tider, og bestill andre ekstratjenester som GPS og ekstra sjåfør på våre oversiktlige nettsider. Legg merke til at minimumsalder for leiebil kan variere noe avhengig av hvilken modell du velger. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil selvsagt stå tilgjengelig for deg ved ankomst.

Opplev Tyrkias vestkyst med leiebil i Izmir

En motorvei med hele seks veibaner knytter Izmir sammen med ferieparadiset Cesme ytterst på Tyrkias vestkyst. Den cirka timelange kjøreturen gjør denne kystbyen svært tilgjengelig både for lokale og tilreisende gjennom hele sommersesongen. Izmir er Tyrkias tredje største by og har en rekke attraksjoner og vakker natur å by på. Konak-pir er et nyrenovert område med fancy shopping og eksklusive restauranter, et sted for å se og bli sett. For mer tradisjonell shopping, er Kemeralti Bazar også verdt å ta turen innom. Ta også inn den stemningsfulle atmosfæren på torget hvor det kjente klokketårnet står, og som fungerer som en møteplass for byens befolkning. Sixt bilutleie i Izmir lar deg oppleve både storbyliv og strand.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service