Bilutleie
Gaziantep
Kollaps
Tyrkia // Gaziantep
Endre personlige detaljer

Leiebil Gaziantep: Sixt Bilutleie online

Sixt gjør det enkelt og rimelig å ordne med leiebil i Gaziantep, en region som er fylt med historie og vakkert landskap. Gaziantep er også en by med over en million innbyggere, så du finner dermed mange severdigheter du fritt kan bevege deg mellom med ditt eget kjøretøy. I utvalget vårt kan du finne økonomibiler og familiebiler til all slags bruk, og air condition er alltid inkludert og vil bli helt uvurderlig i disse temperaturene. Vi inkluderer også i prisen tredjepartforsikring for sikkerhetens skyld, samt gratis ombooking dersom det skulle bli endringer i planene.

 
 • Gaziantep Oguzeli Flyplass
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Gaziantep Oguzeli Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan kan du ordne leiebil i Gaziantep?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Gaziantep og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden fly er den mest vanlige reisemåten, har vi plassert vår filial på Gaziantep lufthavn (GZT). Dermed har du enkel tilgang og kort vei til skranken vår. Du kan lett ordne med tilleggstjenester dersom du har ytterligere behov, blant annet ekstra sjåførtillatelse og navigasjonssystem så du slipper kartlesing. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Bli kjent med området med leiebil i Gaziantep

Gaziantep er en av de største byene i Tyrkia, og besøker du Gaziantep mosaikkmuseum, finner du mye vakker kunst og kan få en smakebit av Tyrkias rikholdige historie. Kom deg også rundt i Gaziantep bysentrum og opplev alle de deilig krydrede matrettene som bare Orienten kan by på, og på markedsplassene kan du oppleve yrende folkeliv. Ta familien med til Gaziantep zoo der alle kan beundre de flotte dyrene, og Gaziantep slott er et imponerende syn. Sixt bilutleie i Gaziantep har noe for alle og enhver.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service