Bilutleie
Brno
Kollaps
Tsjekkia // Brno
Endre personlige detaljer

Leiebil Brno: Sixt Bilutleie online

Brno er Tsjekkias nest største by med omtrent 800 000 innbyggere i hele metropolområdet. Landet er kjent for sine vakre byer, og Brno er intet unntak med sine hundrevis av attraksjoner og monumenter og et av de best bevarte historiske områdene i landet. Tsjekkia er et kompakt land med korte avstander, noe som gjør at du kan se mye på kort tid med en leiebil i Brno. Hos Sixt kan du velge fra et stort utvalg kjøretøy fra en topp moderne bilpark. I våre kategorier finner du blant annet familievennlige sedaner, solide firehjulstrekkere eller du kan gjøre stas på deg selv med en av våre luksusmodeller. Velkommen til Sixt bilutleie i Brno!

 
 • Brno Slatina

  Sixt Bilutleie
  Turanka 115
  627 00 Brno

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffe leiebil i Brno?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Brno flyplass (BRQ) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyt tryggheten av å kjøre en bil som er forsikret mot både skader og tyveri, og ubegrenset kjørelengde får du også med på kjøpet. På våre nettsider kan du velge andre tilleggsgoder som måtte passe til dine leiebehov. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Brno

Byens digre St. Peter og Paul-katedral er et av landets viktigste monumenter, med to 84 meter høye spir og et imponerende design. Like i nærheten ligger Denis-parken, et svært vakkert grønt-område som gir god utsikt over byen. Kjør til Spilberk slott, som også huser et museum, og Moravian torg er byens største med et yrende folkeliv. Ta leiebilen din langs Veveri-gaten der du finner mange bygg i barokkstil, og her ligger også en av byens botaniske hager. Kjør gatelangs for å finne din egen favorittrestaurant som du kan besøke på kveldstid. Gjør det bekvemt for deg selv med Sixt bilutleie i Brno.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service