Bilutleie
Port of Spain
Kollaps
Trinidad og Tobago // Port of Spain
Endre personlige detaljer

Leiebil Port of Spain: Sixt Bilutleie online

Ditt opphold i Trinidad og Tobago vil bli mye mer bekvemt og stressfritt dersom du benytter deg av Sixt bilutleie i Port of Spain. Da kan du nemlig selv bestemme avgangstider og hvor dagen skal tilbringes, og med prisene våre er det ofte penger å spare. I utvalget vårt finner du kompaktbiler til hyggelige priser, familiebiler, førsteklasses premiummodeller eller 4x4 så du kan komme frem overalt. Alle leiebilene våre kommer med air condition så du kan ha en kjølig kjøretemperatur, og med fri kjørelengde er det ingen begrensninger for hvor mye du kan utforske denne øya med kjøretøyet ditt.

 
 • Trinidad Piarco Flyplass
  Golden Grove Road, Piarco
  . Port of Spain

  Ma. - Sø.05:00 - 23:30
  Helligdag05:00 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Trinidad Piarco Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Golden Grove Road, Piarco
  . Port of Spain

  Ma. - Sø.05:00 - 23:30
  Helligdag05:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan kan du ordne leiebil i Port of Spain?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Port of Spain og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden de fleste ankommer Trinidad og Tobago med fly, har vi lagt vår filial på Trinidad Piarco lufthavn der du vil nyte topp service og bli tatt vel imot. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi har også tilleggstjenester du kan bestille for å forenkle kjøreturen din i Port of Spain.

Hva du kan få med deg med leiebil i Port of Spain

Port of Spain er en moderne storby der du kan nyte flere urbane opplevelser, men du kan også finne deilige badestrender dersom du tar en kjøretur langs kysten. Familien vil kunne more seg i Emperor Valley Zoo med mange spesielle dyrearter, og i Port of Spain botaniske hage er det mye fin flora. Ta også turen innom Christopher Columbus Torg og se den praktfulle fontenen. Med leiebil i Port of Spain har du skaffet deg selv et perfekt utgangspunkt for opplevelser.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service