Bilutleie
Udon Thani
Kollaps
Thailand // Udon Thani
Endre personlige detaljer

Leiebil Udon Thani: Sixt Bilutleie online

Udon Thani er en av de fire største byene i regionen Isan som inneholder 20 provinser i det nordøstlige Thailand. I dette landskapet er jordbruk svært utbredt, som følgelig gir deg en rekke kulinariske opplevelser. Med leiebil i Udon Thani står du fritt til å se så mye du ønsker av dette naturskjønne landskapet i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som brukervennlige familiebiler og økonomibiler til hyggelige priser. Velkommen til Sixt bilutleie i Udon Thani!

 
 • Udon Thani Flyplass
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Udon Thani Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Udon Thani?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Udon Thani flyplass (UTH) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ta så mange oppdagelsesturer du vil med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller, og air condition som gir deg behagelig klima er også installert i de fleste leiebilene. På våre oversiktlige nettsider kan du skaffe deg flere tilleggsgoder som barnesete eller ekstra sjåfør. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Udon Thani

For deg som liker historie, vil du finne mye spennende i denne regionen, da det finnes spor av bebyggelse som dateres rundt 5000 år tilbake i tid. Ta bilen til Ban Chiang, et sted som har fått sin plass på verdensarvlisten for sine arkeologiske funn, og Ban Nak Ha er en sjarmerende landsby hvor du får kjøpt håndlaget bomull og silke. Nong Bua er en vakker park med en kinesisk pagode, og rundt en times kjøring nordvestover, finner du Phu Phrabat nasjonalpark med flere hulemalerier. Udon Thani museum gir deg god innsikt i de arkeologiske funnene i denne regionen, og det finnes flere flotte templer i bysentrum som er verdt å ta nærmere i øyesyn. Sixt bilutleie i Udon Thani lover en helhetlig leiebilopplevelse i Thailand.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service