Bilutleie
Phuket Flyplass
Kollaps
Thailand // Phuket // Phuket Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Phuket Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Maikhao, Thalang
  83110 Phuket TH +66-875133444
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: HKT
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 22:00
Helligdag07:00 - 22:00
 
 

Sixt bilutleie på Phuket flyplass

Sixt ønsker velkommen til et av Asias og Thailands heteste turistmål, og med leiebil fra Phuket flyplass kan du selv bestemme hvilke deler av denne drømme-øya du vil oppleve. Velg den bilkategorien som passer deg best innenfor kategoriene familiebiler, økonomibiler og 4x4, der alle er utstyrt med fri kjørelengde og tredjepartforsikring for å ivareta våre kunders sikkerhet. Få fullt utbytte av våre brukervennlige nettsider ved å velge eventuelle tilleggsgoder som GPS og barnesete, og du vil hele tiden ha oversikt over totalprisen.

Hvordan skaffe leiebil på Phuket flyplass?

Phuket internasjonale flyplass (HKT) ligger nordvest på øya, litt over tre mil unna Phuket by. Dermed kan det ta sin tid med kollektivtrafikk. Med leiebil fra Phuket flyplass har du derfor en klar fordel og er sikret den raskeste måten å komme deg videre på. Phuket er en stor flyplass med mer enn 13 millioner reisende årlig, men du finner lett frem til vår stasjon ved å følge skiltene til leiebilområdet hvor du kan både hente og levere bilen. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Phuket

Kjør til den vestre delen av Phuket, som minner om et paradis med turkisfarget hav og deilige strender der du kan slikke sol dagen lang. Med leiebil kan du kanskje finne en strand som ikke er fullstendig invadert av turister, og du kan ta rundturer på øya for å utforske alle perlene. Phuket by har et svært heftig nattliv, der du kan more deg til langt utpå morgenkvisten, og Phra Taew nasjonalpark er en flott naturopplevelse som passer for alle aldersgrupper. Kjør langs kysten og oppdag små fiskelandsbyer og ananasplantasjer og få innblikk i dagliglivet til lokalbefolkningen. Du gjør et smart valg ved å velge Sixt bilutleie på Phuket flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 22:00
Helligdag07:00 - 22:00

Kontakt

Sixtstasjon Phuket Flyplass HKT Maikhao, Thalang 83110 Phuket 8.109969, 98.306540 +66-875133444

Sixtstasjon Phuket Flyplass HKT

Maikhao, Thalang
83110 Phuket
 
Telefon +66-875133444

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service