Bilutleie
Hat Yai Flyplass
Kollaps
Thailand // Hat Yai // Hat Yai Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Hat Yai Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla TH +66-832937171
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: HDY
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 20:00
Helligdag07:00 - 20:00
 
 

Sixt bilutleie på Hat Yai flyplass

Sixt gjør det enkelt å bestille leiebil fra Hat Yai flyplass i Sør-Thailand. Vi har kjøretøy av høy kvalitet, og priser som er svært konkurransedyktige. Velg kategori etter dine behov, enten du foretrekker en økonomibil, familiebil eller firehjulstrekker. Fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller gjør Sixt til et fornuftig valg, og du har alltid muligheten til å reservere ekstra sjåfør. Flere nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete kan bestilles på våre nettsider for et ubetydelig ekstrabeløp. Velkommen til Sixt bilutleie på Hat Yai flyplass!

Hvordan skaffe leiebil på Hat Yai flyplass?

Hat Yai internasjonale flyplass (HDY) håndterer årlig rundt 1,5 millioner reisende og ligger omtrent 12 kilometer unna Hat Yai bysentrum. Med leiebil fra Hat Yai flyplass er du sikret den desidert raskeste måten å komme fram til din destinasjon på, og du finner vår stasjon naturlig plassert i ankomsthallen. Ikke nøl med å spørre våre lokalkjente medarbeidere om reisetips, og du kan både hente og levere bilen innen stasjonens åpningstider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Hat Yai

Hat Yai ligger helt i det sørlige Thailand, der det er sommer året rundt og du har kort vei til kysten der bademulighetene florerer. Kjør til Hat Yai kabelbane, der du kan komme opp i høyden og få praktfull oversikt over området, og Hat Yai park er et meget vakkert grøntområde med all slags blomster og en paviljong i midten av en liten dam. Ta leiebilen til Ton Nga Chang-fossen, en av de flotteste attraksjonene i denne landsdelen med hele syv nivåer som vannet renner gjennom. Med leiebil fra Hat Yai flyplass venter både naturopplevelser og strandliv på deg.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 20:00
Helligdag07:00 - 20:00

Kontakt

Sixtstasjon Hat Yai Flyplass HDY 103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong 90115 Hat Yai, Songkhla 6.904896, 100.338590 +66-832937171

Sixtstasjon Hat Yai Flyplass HDY

103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
90115 Hat Yai, Songkhla
 
Telefon +66-832937171

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service