Bilutleie
Västervik
Kollaps
Sverige // Västervik
Endre personlige detaljer

Leiebil Västervik: Sixt Bilutleie online

Sveriges vakreste skjærgård, en sjarmerende gamleby og en rekke frilufts- og naturopplevelser er blant det du får tilgang på med egen leiebil i Västervik. På Sixt sine to filialer for bilutleie i Västervik kan du plukke fra øverste hylle når du skal finne den perfekte leiebilen for din oppdagelsesferd langs den svenske østkysten. Vårt brede utvalg av moderne kjøretøy har noe for enhver smak og ethvert reisefølge. Vi har rimelige økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner og romslige minibusser for deg med ekstra plassbehov.

 
 • Västervik

  Sixt Bilutleie
  Lunnargatan 14
  593 62 Västervik

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Västervik Ferry Terminal

  Sixt Bilutleie
  Färjevägen 10
  593 50 Västervik

  Ma.06:45 - 11:30
  Ti. - To.07:15 - 11:30
  Fr. - Sø.06:45 - 11:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Bekymringsløs på de svenske veier

I Västervik har Sixt to utleiestasjoner, den ene på den lille øya Lucerna og den andre ved vannet et steinkast unna Västervik stasjon. Når du ankommer en av våre stasjoner, vil du bli møtt av våre rutinerte medarbeidere hvis mål er å få deg raskt gjennom papirarbeidet og ut på veiene i Sverige i din forhåndsbestilte leiebil. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men vi vil alltid sørge for at du får en bil i ønsket kategori. Uansett lengden på turen du planlegger, kan du med en leiebil fra Sixt senke skuldrene og nyte turen uten å bekymre deg for lange avstander. Du får nemlig ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen på samtlige av våre leiebiler i Västervik. I tillegg får du også tredjepartforsikring, mens du kan skreddersy kjøretøyet etter behov med tilleggstjenester som GPS og registrering av ekstra fører til lave priser.

Et unikt øyrike

Med egen leiebil i Västervik kan du i ditt eget tempo utforske en pittoresk og livlig sommerby med hyggelige brosteinsgater og vakre strender. Intet mindre enn 5000 øyer venter på å bli oppdaget i området, og i sommermånedene kan du oppsøke flere kulturelle arrangementer, som den populære folkemusikkfestivalen Visfestivalen. Lær om byens rike historie på Västervik museum eller oppdag byens mange historiske bygninger, som St. Petri kirke og St. Gertruds kirke og de karakteristiske fiskerhyttene Båtmansstugorna.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service